Дали вече сте минавали през новия светофар на Ботевградско шосе, който обслужва новия магазин Jumbo. За мен тази пътна връзка е огромна недосмислица - за да може идващите от София да отидат в магазина се е наложило поставянето му- това води до огромно неудобство за пътуващите - влизащи и излизащи от София - скоростта е намалена от 90 на 50 , сложена е и камера за скорост за влизащите автомобили ( защо пък и КАТ да не изкяри от цялата работа) , да добавим и потенциалните задръствания които ще създава този светофар.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Недомслица на Ботевградско шосе
Collapse
X
-
Този малоумен пътен възел го видяхме в заедно с колеги докато бяхме спрели на бензиностанцията. Минаха ни абсолютно същите мисли, като на теб. Интересно е, как на хората които са разрешили не са им минали същите мисли, или може би са забравили да мислят с някоя и друга пачка под масата!? Скапаните гърци да си бяха изградили тунел, какъвто има пред The Mall, а не бавят и без това задръстеният трафик в този район!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:Този малоумен пътен възел го видяхме в заедно с колеги докато бяхме спрели на бензиностанцията. Минаха ни абсолютно същите мисли, като на теб. Интересно е, как на хората които са разрешили не са им минали същите мисли, или може би са забравили да мислят с някоя и друга пачка под масата!? Скапаните гърци да си бяха изградили тунел, какъвто има пред The Mall, а не бавят и без това задръстеният трафик в този район!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Определено е безумно.Това на входа на София... като знам и без него какво се случва понякога...п.с По цялото Ботвеградско шосе и по Вл. Вазов ограничението на скоростта е 50!!!Изобщо не се лъжете от това че пътя е 3-4 лентов и че няма табели за ограничение. Да не говорим за това че точно преди табелата за начало на града има ограничение 50 за пешеходна пътека и на 300 метра след него има сложен знак с ограничение 60 за заради караулката.И хората масово си мислят че след като минат кръстовището на караулката - после е 80 като на Цариградско.Ама не е. Опичайте си акъла , че много народ изгоря по Ботевградско.
Коментар
-
vital написа:Аз затова не стъпвам на Ботевградско Ама честно казано по Вазов минах миналата седмица, тъй като не видях и един знак с ограничение карах с около 60-70, а повечето коли ме задминаваха с доста по-голяма скорост. Не забелязах да има камери.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
На ботевградско винаги си е било 50 ограничението,това че не се спазва масово е друг въпрос,неможе да го сравнявате с цариградско по редица причини.Колкото до новия светофар наистина е тъпичко,особено на влизане в София,ще прави опашки.Докато мислим,че ограниченията са тъпи и,че можем при ограничение 50 да караме с 70 няма да се оправи хаоса по наще пътища.Дисциплина и толерантност-за съжаление такива понятия при българските автомобилисти липсват,затова и черната хроника е такава.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Humppa
Я малко светлина! Като излизаш от Сф, след надлеза с околовръстното, преди Шел-а има светофар, на който излизащите от Сф могат да завият на ляво за да влезат в новото Джъмбо? И по този начин влизащите в Сф ги чакт на червено? Ако аз съм човекът, разрешил това да стане - веднага ще се самообеся, въпреки 100-те бона подкупи, които ще съм взел за това разрешение
Коментар
-
kik73bg написа:Vladim написа:Този малоумен пътен възел го видяхме в заедно с колеги докато бяхме спрели на бензиностанцията. Минаха ни абсолютно същите мисли, като на теб. Интересно е, как на хората които са разрешили не са им минали същите мисли, или може би са забравили да мислят с някоя и друга пачка под масата!? Скапаните гърци да си бяха изградили тунел, какъвто има пред The Mall, а не бавят и без това задръстеният трафик в този район!
Коментар
-
sota написа:...Плащат си само от магазина и ако искат ще си сложат и през десет метра светофари...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар