Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Vivacom TV вече е факт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    ... картината при операторите с тези умрели приемници не може да се сравнява ... дай да видим приемника отзад ... има ли HDMI?защото имаше инфо че няма
    Ако няма ,значи е обикновенна пръчка, точно като на другите оператори! И работата на приемника с LCD/плазми и тн, телевизори е обречена!!! Ще предлагат ли НД приемник?Не ме интересува дали ще имат НД програми. Интересувам се ,защото такъв тип машина има възможност за възпроизвеждане на картина с по-висока резолюция и не се налага "ъпскейлинг" ... мисля ,че така се казваше , а от там и картината ще е мнооого по-добра дори за обикновен ЦИФРОВ сигнал.
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ползвам ТВ на моя интернет доставчик. Два телевизора с интернет 40лв.Сигнала се предава по оптичен кабел и приемника има HDMI. http://tivia.bg/#/home/1/ Това е самата телевизия. Гледам, че и в София се предлага!
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

На Виваком само - НИКОГА и НИЩО от тях Който както иска да ме разбира. Това е най-немърливия оператор във всяко едно отношение. Който им е ползвал нета ще е наясно за какво говоря п.п Темата е чиста реклама от страна на колегата doofiat. Нищо лично ама подобен мой коментар (става дума за споменаване на друг оператор) в една тема беше изтрит преди няколко месеца.
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

А за какво ви е цифрова телевизия?Аз примерно си гледам аналогова такава, а ЛЦД телевизор.Оператора ми е Кейбълтел, демек Близу по настояще му.За разлика от цифровата телевизия нямам и 1 пиксел, особено при бързи и динамични образи, нямам и снежинка по екрана.За какво ми е цифрова ТВ?
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            ...За какво ми е цифрова ТВ?
            За да се хвалиш, че си на цифрова такава и едновременно се ядосваш като пръдне съседа и цялото ти предаване по всички канали стане на огромни квадрати... С два "цифрови" приемника съм у дома - счупи ли се цифрата - вадя кабела и слагам директно - теква "аналога" и всичко е ток и жица...Дори тия дни ще го правя със сплитери, че ми писна.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

BO написа:
              То по тази логика, защо си си купил LCD, като може и кинескоп? :D Защо слушаш дискове, като можеш и касетки? А за "аналоговите" фотоапарати да спомена ли? А иначе относно аналоговата... след по-малко от 2 години няма да имаш избор, не го мисли! @Jimy, ъпскалирането на повечето устройства, които съм виждал не става за нищо... Между другото тук именно си проличава разликата между LCD с еднакви размери на екрана, но едното струващо 1000, а другото 3000лв. Но иначе и аз с нетърпение очаквам читав операторски приемник с HDMI изход.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                BO написа:
                То по тази логика, защо си си купил LCD, като може и кинескоп? :D Защо слушаш дискове, като можеш и касетки? А за "аналоговите" фотоапарати да спомена ли? А иначе относно аналоговата... след по-малко от 2 години няма да имаш избор, не го мисли! @Jimy, ъпскалирането на повечето устройства, които съм виждал не става за нищо... Между другото тук именно си проличава разликата между LCD с еднакви размери на екрана, но едното струващо 1000, а другото 3000лв. Но иначе и аз с нетърпение очаквам читав операторски приемник с HDMI изход.
                Подскажи ми в момента "стандартните" цифрови телевизии, стил ала Булсатком, с какво са по-добри в образа от класическа аналогова предаваща се по кабела?Примерно си вземи операторски приемник от Мегалан да речем (цифрова телевизия), който си е с ХДМИ изход.Това ще ти помогне ли в нещо?
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

разлика в картината иманяма вариант аналоговата да е 1:1 с цифровата и то при голям екран
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                    разлика в картината иманяма вариант аналоговата да е 1:1 с цифровата и то при голям екран
                    Верваш ли си? Не мога да правя скрийн-кепчър, но мога да ги снимам... Само дето няма да мога да докажа, че едното е аналог, а другото цифра - особено на bTV примерно. @Vladim: Купих си LCD телевизор и LCD монитори щото заемат по-малко място Ако ми направят кинескопен телевизор, който да заема мястото на LCD такъв - веднага отивам да си купя.
                    Steliyan's Life!

Коментар

BO написа:
                      Подскажи ми в момента "стандартните" цифрови телевизии, стил ала Булсатком, с какво са по-добри в образа от класическа аналогова предаваща се по кабела?Примерно си вземи операторски приемник от Мегалан да речем (цифрова телевизия), който си е с ХДМИ изход.Това ще ти помогне ли в нещо?
                      Ще ти дам бегъл пример... При аналоговите доставчици няма реален контрол на паразитно закачилите се всеки както намери съседи! Режат им кабелите и прибират сплитерите, което има полза точно няколко часа. След това Бай Стамат, който е решил да гледа безплатна кабелна пак закача спитера купен за 50 стотинки без да му пука, че ти, който си абонат и си плащаш страдаш от намален сигнал и паразитни смущения. И по мои наблюдения почти 50% от съседите гледат по този начин. Давам ти и реален пример. Доста години бях абонат на бившите Евроком. Апартаментът е на 13-тия етаж и захранващият кабел идва от земята, т.е. от първия. В началото нямаше никакви проблеми с образа, но прогресивно заедно със закачените сплитери сигнала започна да се скапва. Знаеш, че при аналоговите програми има такива в по-хубаво качество и такива на снежинки. Е да е, ама при качествената цифрова всичките ти програми са с идеална картина! Отделно имаш много удобна функция, която ти показва какво гледаш в момента и, какво следва. Да не говорим, че всички LCD телевизори са проектирани да работят с цифрови сигнали и най-вече HD. А това, че подържат и аналогови, които конвертират и изглеждат, като някаква мазня е друг въпрос. Само не ми отговори, защо не си купи кинескопен телевизор? Бъди сигурен, че на него аналоговата ти цифрова би се виждала в пъти по-добре! По принцип възприятието на всеки човек е различно. Така, че това щом теб те кефи аналогова на LCD телевизор за мен това е отврат. А хубав операторски премник с HDMI все още няма, иначе досега да си го бях купил. Споделям идеята за индивидуално приемане на ТВ от Космоса, а не да ми идва по кабел така, че Мегалан въобще не ме вълнуват. А дали има значение HDMI изхода при приемник за цифрова Тв, има да и то голяма! Просто обяснено... приемника получава цифров сигнал, който предава по цифров път до цифровият ти вход на Тв-то. В момента масовите приемници на Булсат например приемат цифров сигнал от Космоса, след това го преобразуват в аналогов, пускат ти го през Скарт изхода, а цифровият ти телевизор го преобразува наново в цифров. Тази операция ти скапва сигнала. А иначе с нетърпение очаквам да се появят повече HD канали, ако ме разбираш, за какво иде реч! Между другото пускал ли си HD сигнал на твоят телевизор? Защото вярвай ми, стига да не е от зората на LCD-тата той е проектиран да предава красива картинка с висока резолюция, а не аналогова кабелна, която в белите държави отдавна са отсвирили.@jenshen73 очаквах подобен отговор и от BO Но пък не можеш да отречеш бъдещето на новите технологии и картинката на HD-то! А пък и да напомня, че до 2-3 години аналогови ефири и кабеларки няма да има. Тогава Бай Стамат няма да може да гледа безпатно!

Коментар

Няма да съм толкова многословен като Влади, ама който сравнява аналогов с цифров сигнал, пък бил той и калпав като на БЛИЗУУ, или е кьорав, или си е взел най-калпавото LCD - например някой FINLUX.А пък д ане говорим за сравнението между LCD и CRT телевизорите - Стелияне, този път не съм на твоето мнение.Според мен който се изказва така не е виждал или не може да постигне добре работещо LCD на цифров сигнал!Даже ’аналогизирания’ от калпавите приемници на сателитните оператори сигнал си личи че е хубав. Щото уж е цифрова телевизия, ама ако не дадеш 600-700лв за хубав приемник си гледаш де-факто аналогова.То и аз като гледах в събота с малкия Аватар на 1080р - после като пуснах телевизията ми се искаше да си хвърля телевизора през прозореца, ама айде - то Владим ще ме разбре. Въпреки че цефровата която ползвам е с добро качество.Ей, ама най се дразня, че където и да съм пробвал - точно един канал винаги е с най-добро качество - я познайте кой е?
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Vladim написа:
                          ...@jenshen73 очаквах подобен отговор и от BO Но пък не можеш да отречеш бъдещето на новите технологии и картинката на HD-то! А пък и да напомня, че до 2-3 години аналогови ефири и кабеларки няма да има. Тогава Бай Стамат няма да може да гледа безпатно!
                          Това е най-голямото преимущество на кабелната телевизия. Иначе - който гледа телевизия - може и да го впечатлява "качеството"... И бъдещето верно е на новите технологии - чакам да докарат хубаво черно на LCD телевизорите, че да ъпгрейдна и тоя в кухнята
                          Steliyan's Life!

Коментар

Yavor написа:
                            Ей, ама най се дразня, че където и да съм пробвал - точно един канал винаги е с най-добро качество - я познайте кой е?
                            про.бг?
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              Yavor написа:
                              Ей, ама най се дразня, че където и да съм пробвал - точно един канал винаги е с най-добро качество - я познайте кой е?
                              про.бг?
                              Planeta Tv! :D

Коментар

Имаме участник познал точните килограми!Влади - получаваш награда - кора от диня!Ама от ония дини - дето рекламират мастиката....
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X