Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vivacom TV вече е факт
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Ползвам ТВ на моя интернет доставчик. Два телевизора с интернет 40лв.Сигнала се предава по оптичен кабел и приемника има HDMI. http://tivia.bg/#/home/1/ Това е самата телевизия. Гледам, че и в София се предлага!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
На Виваком само - НИКОГА и НИЩО от тяхКойто както иска да ме разбира. Това е най-немърливия оператор във всяко едно отношение. Който им е ползвал нета ще е наясно за какво говоря
п.п Темата е чиста реклама от страна на колегата doofiat. Нищо лично ама подобен мой коментар (става дума за споменаване на друг оператор) в една тема беше изтрит преди няколко месеца.
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
А за какво ви е цифрова телевизия?Аз примерно си гледам аналогова такава, а ЛЦД телевизор.Оператора ми е Кейбълтел, демек Близу по настояще му.За разлика от цифровата телевизия нямам и 1 пиксел, особено при бързи и динамични образи, нямам и снежинка по екрана.За какво ми е цифрова ТВ?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:...За какво ми е цифрова ТВ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
BO написа:...За какво ми е цифрова ТВ?@Jimy, ъпскалирането на повечето устройства, които съм виждал не става за нищо... Между другото тук именно си проличава разликата между LCD с еднакви размери на екрана, но едното струващо 1000, а другото 3000лв.
Но иначе и аз с нетърпение очаквам читав операторски приемник с HDMI изход.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:BO написа:...За какво ми е цифрова ТВ?@Jimy, ъпскалирането на повечето устройства, които съм виждал не става за нищо... Между другото тук именно си проличава разликата между LCD с еднакви размери на екрана, но едното струващо 1000, а другото 3000лв.
Но иначе и аз с нетърпение очаквам читав операторски приемник с HDMI изход.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:разлика в картината иманяма вариант аналоговата да е 1:1 с цифровата и то при голям екранАко ми направят кинескопен телевизор, който да заема мястото на LCD такъв - веднага отивам да си купя.
Steliyan's Life!
Коментар
-
BO написа:Подскажи ми в момента "стандартните" цифрови телевизии, стил ала Булсатком, с какво са по-добри в образа от класическа аналогова предаваща се по кабела?Примерно си вземи операторски приемник от Мегалан да речем (цифрова телевизия), който си е с ХДМИ изход.Това ще ти помогне ли в нещо?По принцип възприятието на всеки човек е различно. Така, че това щом теб те кефи аналогова на LCD телевизор за мен това е отврат. А хубав операторски премник с HDMI все още няма, иначе досега да си го бях купил. Споделям идеята за индивидуално приемане на ТВ от Космоса, а не да ми идва по кабел така, че Мегалан въобще не ме вълнуват. А дали има значение HDMI изхода при приемник за цифрова Тв, има да и то голяма! Просто обяснено... приемника получава цифров сигнал, който предава по цифров път до цифровият ти вход на Тв-то. В момента масовите приемници на Булсат например приемат цифров сигнал от Космоса, след това го преобразуват в аналогов, пускат ти го през Скарт изхода, а цифровият ти телевизор го преобразува наново в цифров. Тази операция ти скапва сигнала. А иначе с нетърпение очаквам да се появят повече HD канали, ако ме разбираш, за какво иде реч!
Между другото пускал ли си HD сигнал на твоят телевизор? Защото вярвай ми, стига да не е от зората на LCD-тата той е проектиран да предава красива картинка с висока резолюция, а не аналогова кабелна, която в белите държави отдавна са отсвирили.@jenshen73 очаквах подобен отговор и от BO
Но пък не можеш да отречеш бъдещето на новите технологии и картинката на HD-то!
А пък и да напомня, че до 2-3 години аналогови ефири и кабеларки няма да има. Тогава Бай Стамат няма да може да гледа безпатно!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Няма да съм толкова многословен като Влади, ама който сравнява аналогов с цифров сигнал, пък бил той и калпав като на БЛИЗУУ, или е кьорав, или си е взел най-калпавото LCD - например някой FINLUX.А пък д ане говорим за сравнението между LCD и CRT телевизорите - Стелияне, този път не съм на твоето мнение.Според мен който се изказва така не е виждал или не може да постигне добре работещо LCD на цифров сигнал!Даже ’аналогизирания’ от калпавите приемници на сателитните оператори сигнал си личи че е хубав. Щото уж е цифрова телевизия, ама ако не дадеш 600-700лв за хубав приемник си гледаш де-факто аналогова.То и аз като гледах в събота с малкия Аватар на 1080р - после като пуснах телевизията ми се искаше да си хвърля телевизора през прозореца, ама айде - то Владим ще ме разбре. Въпреки че цефровата която ползвам е с добро качество.Ей, ама най се дразня, че където и да съм пробвал - точно един канал винаги е с най-добро качество - я познайте кой е?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Vladim написа:...@jenshen73 очаквах подобен отговор и от BOНо пък не можеш да отречеш бъдещето на новите технологии и картинката на HD-то!
А пък и да напомня, че до 2-3 години аналогови ефири и кабеларки няма да има. Тогава Бай Стамат няма да може да гледа безпатно!
Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар