Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Vivacom TV вече е факт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами линка, който по-горе съм дал "за всеки следващ приемник по 4.80".

Коментар

А...няма по***о. Мерси....

Коментар

Явор Митев написа:
        А...няма по***о. Мерси....
        Що бе? Аз успях да преброя 4 канала кат’ за нас...

Коментар

Гледам и се чудя, чудя се и гледам, в крайна сметка само се чудя - абе ВИЕ само с телевизори и телевизия ли живеете?За момента по телевизията гледам САМО CSI сериите, щото HOUSE M.D. си го имам на дискове, но нямам нерви да тегля 30 сезона на CSI... Ако не са тъста и тъщата - да съм забранил тоя порок телевизията у дома...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            Гледам и се чудя, чудя се и гледам, в крайна сметка само се чудя - абе ВИЕ само с телевизори и телевизия ли живеете?За момента по телевизията гледам САМО CSI сериите, щото HOUSE M.D. си го имам на дискове, но нямам нерви да тегля 30 сезона на CSI... Ако не са тъста и тъщата - да съм забранил тоя порок телевизията у дома...
            Що бе Стиляне , нямат си работа хората и си гледат телевизия по цял ден :D
            HONDA I-VTEC

Коментар

От септември ще има и други условия и пакети.Що се отнася до качеството на Blizoo по кабел и всякакви други доставчици на цифрова телевизия с чиния има съществена разлика.Това, което дава Blizoo не е цифрова телевизия. Това, че има някакъв приемник с карта не означава нищо.Разликата в качеството е видна с просто око.Да, от към каналите има какво да се желае, но са взети мерки за обогатяване на програмната схема.Аз съм си доволен и качеството.П.П.Ако това, което коментираме е реклама нека модераторите да изтрият темата.

Коментар

doofiat написа:
                Това, което дава Blizoo не е цифрова телевизия.
                Ако нямаш предвид, че от STB-то излиза аналогов сигнал, би ли разяснил? Какъв е сорса на blizoo и какъв на vivacom?
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
                  doofiat написа:
                  Това, което дава Blizoo не е цифрова телевизия.
                  Ако нямаш предвид, че от STB-то излиза аналогов сигнал, би ли разяснил? Какъв е сорса на blizoo и какъв на vivacom?
                  Ако си прочел добре сравнението не е Виваком - Blizoo, а доставчици с чинии и Blizoo по кабел.Силата и качеството на сигнала при Blizoo съществено се различава от нормите за цифрова телевизия - около 20 db, а при чиниите нормите са от 80 до 100 dbАко се замислим, защото например Blizoo слага сплитери по кабела, който пуска сигнал за 2-3-4 телевизора, а при операторите с чинии e "забранено" и пускат отделен кабел за всеки телевизор?!

Коментар

Аз съм просто клиент и не съм толкова навътре, но при цифров сигнал, ако има смущения, картината ще става на квадратчета, нали? След като това не става, не ми пречи колко децибела е?
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
                      Аз съм просто клиент и не съм толкова навътре, но при цифров сигнал, ако има смущения, картината ще става на квадратчета, нали? След като това не става, не ми пречи колко децибела е?
                      Абсолютно прав си! Когато има проблем с цифровият сигнал просто картината е негледаема. Самото качество при цифровата телевизия не се определя от преносната мрежа (без значение дали е по земя, или Космос :D ), а от компресирането на сигнала и конвертирането ако доставчикът използва аналогов източник.Добри... не бъркай понятията, пич. Децибелите са логаритмична безразмерна величина и се определят по различен начин. Не са някаква база за сравнение. Това, че на моят Булсат децибелите са 13-14 означава ли, че гледам лоша картина? Разбира се, че не. Сплитерите при кабелната цифрова и при сателитната са съвсем различна бира. При вторите не е желателно поставянето на такива защото сигналът пада и при лек дъждец можеш да кажеш чао на образа. При кабелните оператори усилватели вдигат сигнала до доста високи стойности така, че затихванията от сплитерите, табове и т.н. да не оказват влияние на картинката.
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Според мен няма значение кой е доставчика на ТВ услугата, при положение, че много често вечер по 30 минути разцъквам всички канали и не мога да намеря нищо свястно за гледане, а съм на Булсат Премиум пакет...

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                          Що бе Стиляне , нямат си работа хората и си гледат телевизия по цял ден :D
                          А някои даже и на работа гледаме телевизия. Трябва времето да минава някакси.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

steven написа:
                            Аз съм просто клиент и не съм толкова навътре, но при цифров сигнал, ако има смущения, картината ще става на квадратчета, нали? ...
                            На мен ми е интересно освен това в цитата, а и следното: качеството на картината зависи ли от самия приемник?Предполагам ,че да ,защото аз ползвам услугите на "DCC". Тази фирма обаче /макар и да не се казва вече така/ има три вида машинки и с всяка една от тях качеството е различно. Телевизора ми е Шарп LCD...някой си модел, но картината за цифрова телевизия е далече от истината. В тази връзка знае ли се с какво оборудване идват "бибаком", и съответно с каква резолюция работи приемника им???
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Добре де, така като ви слушам оставам с впечетлението, че при вас няма градски кабеларки с цифрова телевизия, или ако има са под всякаква критика, или цената не ви е изгодна. Малко ми е интересен въпроса с локалните кабеларки, щот това ми е работата, и така като се замисля тук във Видин предлагаме доста изгодна офорета за пакетни услуги с телевизия, интернет и телефония на доста добро ниво. Имам някакви бегли подозрения, че ако ползвате булсТАТ.ком и локален доставчин на интернет, не излиза ли малко скъпо Тук лично си гледам 130 програми + радиа незнам колко са (телевизия не гледам по принцип) + unlimited (падат се някаде 100мегабита на 50-70 човека) интернет за 29 лв. Като бонус за всеки клиент може да се предложи оферта и с домашен телефон на индивидуален план. Няма ли и по другите градове такива пакетни услуги ? Не са ли по на офертта ?

Коментар

Добри, нещата не са точно както ги пишеш :D картината при операторите с тези умрели приемници не може да се сравняваразликата при Близу, е че с CAM модул може да се ползва DVB-C тунера на LCD/Plasma и там нещата стават доста различниза качеството на картината...тези децибели при цифровата не играят, докато сигнала не почне да накъсваза качество - трябва битрейтдай да видим приемника отзадима ли HDMI?защото имаше инфо че няма
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X