Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vivacom TV вече е факт
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Ползвам ТВ на моя интернет доставчик. Два телевизора с интернет 40лв.Сигнала се предава по оптичен кабел и приемника има HDMI. http://tivia.bg/#/home/1/ Това е самата телевизия. Гледам, че и в София се предлага!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
На Виваком само - НИКОГА и НИЩО от тях Който както иска да ме разбира. Това е най-немърливия оператор във всяко едно отношение. Който им е ползвал нета ще е наясно за какво говоря п.п Темата е чиста реклама от страна на колегата doofiat. Нищо лично ама подобен мой коментар (става дума за споменаване на друг оператор) в една тема беше изтрит преди няколко месеца.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
А за какво ви е цифрова телевизия?Аз примерно си гледам аналогова такава, а ЛЦД телевизор.Оператора ми е Кейбълтел, демек Близу по настояще му.За разлика от цифровата телевизия нямам и 1 пиксел, особено при бързи и динамични образи, нямам и снежинка по екрана.За какво ми е цифрова ТВ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:...За какво ми е цифрова ТВ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
BO написа:...За какво ми е цифрова ТВ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:BO написа:...За какво ми е цифрова ТВ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:разлика в картината иманяма вариант аналоговата да е 1:1 с цифровата и то при голям екранSteliyan's Life!
Коментар
-
BO написа:Подскажи ми в момента "стандартните" цифрови телевизии, стил ала Булсатком, с какво са по-добри в образа от класическа аналогова предаваща се по кабела?Примерно си вземи операторски приемник от Мегалан да речем (цифрова телевизия), който си е с ХДМИ изход.Това ще ти помогне ли в нещо?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Няма да съм толкова многословен като Влади, ама който сравнява аналогов с цифров сигнал, пък бил той и калпав като на БЛИЗУУ, или е кьорав, или си е взел най-калпавото LCD - например някой FINLUX.А пък д ане говорим за сравнението между LCD и CRT телевизорите - Стелияне, този път не съм на твоето мнение.Според мен който се изказва така не е виждал или не може да постигне добре работещо LCD на цифров сигнал!Даже ’аналогизирания’ от калпавите приемници на сателитните оператори сигнал си личи че е хубав. Щото уж е цифрова телевизия, ама ако не дадеш 600-700лв за хубав приемник си гледаш де-факто аналогова.То и аз като гледах в събота с малкия Аватар на 1080р - после като пуснах телевизията ми се искаше да си хвърля телевизора през прозореца, ама айде - то Владим ще ме разбре. Въпреки че цефровата която ползвам е с добро качество.Ей, ама най се дразня, че където и да съм пробвал - точно един канал винаги е с най-добро качество - я познайте кой е?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Vladim написа:...@jenshen73 очаквах подобен отговор и от BO Но пък не можеш да отречеш бъдещето на новите технологии и картинката на HD-то! А пък и да напомня, че до 2-3 години аналогови ефири и кабеларки няма да има. Тогава Бай Стамат няма да може да гледа безпатно!Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар