Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Vivacom TV вече е факт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vivacom TV вече е факт

От днес съм с телевизия от Vivacom. Мога да кажа само добри неща - 70 програми и допълнително радиа. Пакетът е един и се равнява на премиум пакета на Булсат.Принципът е добре познатия - чиния и приемник. Чинията е леко продълговата и малко по-голяма от Булсатската.Цената много добра - 10.80 лв.

Колега , правят ли отстъпка в таксата, ако си абонат на Виваком или е еднаква за всички?

Коментар

От 01.09.2010 г. ще има пакетни услуги на една цена.Например комбинация от телевизия+телефон(с включени безплатни минути)+интернет.Цените ще са много интересни и различни от типичните на Булсатком.Булсатком засега има само два града с пакетен продукт - телевизия+интернет.При Vivacom TV оборудването няма да се заплаща. Ще има само инсталационна такса от 30 лв.

Коментар

нека нека,че тея Близо ли кви бяха за пълна трагедия... нета им спира през 5 минути изобщо ако го има а цифровата им е ..... за телефона няма да говоря изобщо абе пълна трагедия...Нека да има и от вивакома кабелна,ако има доволни колеги веднага минавам на тях
        Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

колега doofiat имаш ли информация как стои въпроса за повече приемници понеже аз съм с 3 телевизора.иначе и аз се заинтригувах доста.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
            колега doofiat имаш ли информация как стои въпроса за повече приемници понеже аз съм с 3 телевизора.иначе и аз се заинтригувах доста.
            Технологията е същата, като при Булсатком. Така, че... три телевизора - три приемника, ако искаш да гледаш различни програми и на трите!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А качеството как е? HD програми?

Коментар

има ли някъде изброени кои 70 програми се излъчват?
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да, и мен това ме интересува.Дреме ми например, че има Ал Джазира.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Между другото Ал Джазира не е никак лоша телевизия. Аз я харесвам повече от CNN.Питането на колегата Ивайло Рачев предполагам не беше за трите приемника (то е ясно че е така), а дали ще има отстъпка от цената при 2 и повече приемници.На Булстакома за всеки следващ телевизор се доплащат 5 лв само върху абонамента на първия телевизор. Ква ще ми е файдата, ако за 3 телевизора трябва да плащам 3 цели абонамента?По материали на пресата, тази цена от 10.80 е само за служители на Виваком. Цената същата ли ще е за обикновени потребители? А за абонати на Виваком?

Коментар

Google ми попаде информация от извора http://www.vivacom.bg/FileHandler.as...sOffline=False

Коментар

vital написа:
                        Google ми попаде информация от извора http://www.vivacom.bg/FileHandler.as...sOffline=False
                        това е някаква част от извора....п.п. доколкото разбирам туй такса от 10.80 лв. е за служители на Виваком само....п.п.2 предвид горното считам, че темата е с рекламна цел и мисля че нарушава т. 4.6. от общите правила, да което уведомявам Модераторският екип.

Коментар

Аз пък не бях чул, че ще пускат тв, а точно тия дни щях да се мятам на Булсат-а(макар че в София много ме дразнят като забравя да го платя ми го спират на секундата). Информацията за мен беше полезна, определено ще изчакам да видя какво точно ще пуснат, а това което намерих за лоялните клиенти още повече ме заинтригува, щото съм на Home и съм много доволен.

Коментар

trace написа:
                            Да, и мен това ме интересува.Дреме ми например, че има Ал Джазира.
                            докопах се до това из нета bTVNova TVBNTBTV ComedyDiemaPRO-BGDiema FamilyDiema 2Planeta TVTV 7BTV CinemaFox LifeNational geographic EuropeTV EvropaAXNBNT SatDiscovery ChannelFox CrimeRing BGHallmarkAnimal PlanetFen TVSuper 7Folklor TVCartoon network/TCMBBTM SATChannel One RussiaBalkanikaMad TVAXN CrimeAXN Sci-FiViasat ExplorerViasat HistoryNational Geographic WildBoomerangNova SportPlaneta FolkCNNOhota i ribalkaTV 1000HustlerTV5EvrokomCinemaxDiscovery ScienceDiscovery T & LDisney channelESPN AmericaEurosportExtreme SportFashion TVFiesta TVZone ClubFree X-TVEBFHBOHBO ComedyJim JamE-kidsFree-X TV 2X-Dream-TV

Коментар

да точно колегата immortal ме разбра понеже сега съм на blizoo и плащам 21,80 за 2 приемника и ми пускат за третия телевизор безплатен абонамент от 10 програми та ако е изгодно на виваком и аз бих се прехвърлил.
                              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                              X