От днес съм с телевизия от Vivacom. Мога да кажа само добри неща - 70 програми и допълнително радиа. Пакетът е един и се равнява на премиум пакета на Булсат.Принципът е добре познатия - чиния и приемник. Чинията е леко продълговата и малко по-голяма от Булсатската.Цената много добра - 10.80 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vivacom TV вече е факт
Collapse
X
-
От 01.09.2010 г. ще има пакетни услуги на една цена.Например комбинация от телевизия+телефон(с включени безплатни минути)+интернет.Цените ще са много интересни и различни от типичните на Булсатком.Булсатком засега има само два града с пакетен продукт - телевизия+интернет.При Vivacom TV оборудването няма да се заплаща. Ще има само инсталационна такса от 30 лв.
Коментар
-
нека нека,че тея Близо ли кви бяха за пълна трагедия... нета им спира през 5 минути изобщо ако го има а цифровата им е ..... за телефона няма да говоря изобщо абе пълна трагедия...Нека да има и от вивакома кабелна,ако има доволни колеги веднага минавам на тяхТи какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
-
ivailo rachev написа:колега doofiat имаш ли информация как стои въпроса за повече приемници понеже аз съм с 3 телевизора.иначе и аз се заинтригувах доста.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Между другото Ал Джазира не е никак лоша телевизия. Аз я харесвам повече от CNN.Питането на колегата Ивайло Рачев предполагам не беше за трите приемника (то е ясно че е така), а дали ще има отстъпка от цената при 2 и повече приемници.На Булстакома за всеки следващ телевизор се доплащат 5 лв само върху абонамента на първия телевизор. Ква ще ми е файдата, ако за 3 телевизора трябва да плащам 3 цели абонамента?По материали на пресата, тази цена от 10.80 е само за служители на Виваком. Цената същата ли ще е за обикновени потребители? А за абонати на Виваком?
Коментар
-
vital написа:Google ми попаде информация от извора http://www.vivacom.bg/FileHandler.as...sOffline=FalseFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Аз пък не бях чул, че ще пускат тв, а точно тия дни щях да се мятам на Булсат-а(макар че в София много ме дразнят като забравя да го платя ми го спират на секундата). Информацията за мен беше полезна, определено ще изчакам да видя какво точно ще пуснат, а това което намерих за лоялните клиенти още повече ме заинтригува, щото съм на Home и съм много доволен.
Коментар
-
trace написа:Да, и мен това ме интересува.Дреме ми например, че има Ал Джазира.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар