Миналата година ходих и много ми хареса, но тази не съм та.. въпроса ми е някой ходил ли е тази година и как е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плажа на рударци ?
Collapse
X
-
напълно същото трябва да си е. там общо взето няма нищо ново от доста време насам. аз лично започвам да се ориентирам към плажовете в Брезник. по-спокойно е там, цените са доста надолу(като пример давам 4 лв за вход, шезлонг и чадър)Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
-
Слав написа:Същото си е както винаги Няма да с учудя само ако входа е поскъпналFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Коментар
-
те са 3 в Брезник, като "Бърдото" е най-хубав, но при него незнам как са цените и къде се намира с точност. мисля в неделя да го изпробвам. има един точно на входа на града в дясно но не го препоръчвам. третия е почти на изхода на града в посока Трън. бил съм там и небеше лошо(ниски цени, басейнчето е малко но и хора няма много много)надявам се че съм бил полезенПоздравиFiat Bravo SX 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар