krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS Garmin - Кой с каква карта е?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Rokambol написа:P.S. Какво визираш под "човъркане", щото и аз човъркам разни нонейм навигации и мога да поспоря по въпроса...
Коментар
-
Едва ли проблемът с навигацията е в гармин. Просто картите които се ползват са бъгави. Нокиа мапс...ОК, само че примерно Чирпан е един голям КЪР Докато гармин има всички улици. Няма по-добри карти за БГ от тези за гармин. Поне засега. Аз пътувам често гармина ми винаги е пуснат на телефона. До сега не ме е забивал никъде. Безплатни навигации има доста. Напоследък ползвам Sygic. Карти има безплатни, но разбира се го ползвам на телефона.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
Е не е чак кър Чирпан, въпреки, че няма всички улици. Но и картите постоянно се подобряват. Учудих се, че има имената на главните улици и в моето село дори - нещо което ни ТелеАтлас, ни Гармин имат.Въпреки това твърдя, че картите на ТелеАтлас за България са по-подробни и по-точни от тези на картата, която се продава за Гармин в България. Признавам че е по-добра единствено за ОФРОУД пътувания и за пешеходни преходи из планини. Между другото, картите на ТелеАтлас за iGo са същите, които се ползват от Google Earth или от GoogleMaps.
Коментар
-
Глас за Гармин. От години го ползвам, винаги съм с най-актуалните карти и не ме е подвел никога. Българската карта беше зле в началото (OFRM), но става все по-добра и в момента е на доста добро ниво. За Европа няма да коментирам - минал съм около 5000 км с Гармина без абсолютно никакви проблеми, бутал съм се в най-големите веропейски градове и съм стигал докъдето трябва навреме и без драми. Навигационния софтуер е въпрос на вкус, добрите карти са истината за да бъде доволен човек от навигацията си.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
reter написа:За пореден път се разразява спор, в който всеки хвали своето.
Коментар
-
С Garmin NUVI 865T съм от 3 години. Преди това съм имал NUVI 255 и 765. Ползвам картата на бай Събин. Обиколил съм държавите почти цяла Европа, бил съм в Африка, Сирия, Йордания, Щатите с последния ъпдейт на картата на CITY NAVIGATOR, проблем съм нямал и неразбирам негативното мнение на някои. Плащам си картите. 1 BGOFRM за България и сити навигатора който е за целия свят. Не може с евтин Гармин от ниския клас и кракната стара карта да искате да нямате проблеми.Този "доста опит" на колегата да си го запази. Едно е да се ръчкаш цяла нощ да оправиш GPSа на приятел който си сбозил и друго е да си платиш и да попътуваш малко...
Коментар
-
r51 написа:С Garmin NUVI 865T съм от 3 години. Преди това съм имал NUVI 255 и 765. Ползвам картата на бай Събин. Обиколил съм държавите почти цяла Европа, бил съм в Африка, Сирия, Йордания, Щатите с последния ъпдейт на картата на CITY NAVIGATOR, проблем съм нямал и неразбирам негативното мнение на някои. Плащам си картите. 1 BGOFRM за България и сити навигатора който е за целия свят. Не може с евтин Гармин от ниския клас и кракната стара карта да искате да нямате проблеми.Този "доста опит" на колегата да си го запази. Едно е да се ръчкаш цяла нощ да оправиш GPSа на приятел който си сбозил и друго е да си платиш и да попътуваш малко...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
r51 написа:С Garmin NUVI 865T съм от 3 години. Преди това съм имал NUVI 255 и 765. Ползвам картата на бай Събин. Обиколил съм държавите почти цяла Европа, бил съм в Африка, Сирия, Йордания, Щатите с последния ъпдейт на картата на CITY NAVIGATOR, проблем съм нямал и неразбирам негативното мнение на някои. Плащам си картите. 1 BGOFRM за България и сити навигатора който е за целия свят. Не може с евтин Гармин от ниския клас и кракната стара карта да искате да нямате проблеми.Този "доста опит" на колегата да си го запази. Едно е да се ръчкаш цяла нощ да оправиш GPSа на приятел който си сбозил и друго е да си платиш и да попътуваш малко...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар