Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гипсокартон и матрЯли в Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гипсокартон и матрЯли в Бургас

Колеги предстои ми закупуване на доста гипскартон и профили, тези дни обикалях из разни магазини и складчета в Бургас и основно продаваните картони са KNAUF и Norgips. Ходих и в складовата база на Нитера, които снабдяват повечето големи магазини с картон, та разликата в цените между Норгипс и Кнауф идва доста примамлива в полза на Норгипс. Кнауф предимно има на Практикер, а там цените са неимоверно надути. Само разликата в един лист зелен картон е 5лв. Та биват ли ги тези Норгипс? Мислех за таван на две нива да взема 9.5мм и се чудя дали да е 9.5 или 12.5? Къде в Бургас мога да ида и да си накупя повечето материали свързани със сухото строителство? На Практикер не можах да намеря Унифлот импрегниран има само от белия. На Баумакс пък нямаше гласфазерна лента и взех последната хартиена Sheetrock. Къде има други големи складове с хубави материали, примерно Rigips, Knauf, но да има всичко?
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Честно казано съмнявам се да намериш магазин в който да закупиш на куп всичко търсено при това на добри цени, все някъде нещо е свършило или пък в другия магазин едното е по-скъпо за сметка на другото.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Гипсокартон и матрЯли в Бургас

spark написа:
      Къде в Бургас мога да ида и да си накупя повечето материали свързани със сухото строителство?
      От Трапезица тръгваш по Одрин. На километър, километър и нещо в дясно има един склад. От дясната страна на склада има автосервиз за ГТП. Сградата е една. Аз от там си взех всичко, а и цените са доста добри. За други производители не съм гледал, но на Knauf има почти всичко.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Re: Гипсокартон и матрЯли в Бургас

spark написа:
        Колеги предстои ми закупуване на доста гипскартон и профили, тези дни обикалях из разни магазини и складчета в Бургас и основно продаваните картони са KNAUF и Norgips. Ходих и в складовата база на Нитера, които снабдяват повечето големи магазини с картон, та разликата в цените между Норгипс и Кнауф идва доста примамлива в полза на Норгипс. Кнауф предимно има на Практикер, а там цените са неимоверно надути. Само разликата в един лист зелен картон е 5лв. Та биват ли ги тези Норгипс? Мислех за таван на две нива да взема 9.5мм и се чудя дали да е 9.5 или 12.5? Къде в Бургас мога да ида и да си накупя повечето материали свързани със сухото строителство? На Практикер не можах да намеря Унифлот импрегниран има само от белия. На Баумакс пък нямаше гласфазерна лента и взех последната хартиена Sheetrock. Къде има други големи складове с хубави материали, примерно Rigips, Knauf, но да има всичко?
        ако ще ти трябва за Меден Рудник - завиваш за Бриколажа, подминаваш го, подминаваш двора на УСМ и след него в ляво има едно хале по дължината на улицата с една голяма врата посредата. за цени нищо не мога да кажа, но знам, че са представители на Кнауф - Конструмат се казва фирмата.
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ок мерси, аз картона и профилите ги поръчах на Норгипс, но на Кнауф мисля да взема окачвачи, фуги и т.н. Но зелената фуга Унифлот засега не я намирам никъде. Ходих и срещу КАТ в дитрейд и там няма. А за капак и тъпата ролка БРЕДА на пистовия ремък се разтрака като за световно и ремъка играе наляво-надясно 2-3мм и ролка трябва да сменям. В ахм-ауто нямат в наличност, а ми трябва спешно. Дано в Ал. Ауто или в Евро07 имат поне някаква да закърпя положението.

Коментар

spark написа:
            Ок мерси, аз картона и профилите ги поръчах на Норгипс, но на Кнауф мисля да взема окачвачи, фуги и т.н. Но зелената фуга Унифлот засега не я намирам никъде. Ходих и срещу КАТ в дитрейд и там няма. А за капак и тъпата ролка БРЕДА на пистовия ремък се разтрака като за световно и ремъка играе наляво-надясно 2-3мм и ролка трябва да сменям. В ахм-ауто нямат в наличност, а ми трябва спешно. Дано в Ал. Ауто или в Евро07 имат поне някаква да закърпя положението.
            Провери и в Ауто Плюс - срещу Яна за тази ролка. На Москва има един магазин "Илиев"( от там си купих ролките и демпферната шайба ) Почти винаги имат в наличност, но някой път се оплитат в каталозите ( и еПер ползват, ама ?) та искат да видят старата ролката. :D Цените са им приемливи. Работят и с Дейко.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Взех някаква от Ал. Ауто и я смених, марката май почваше с О, на Дайко имаха целия комплект със самообтягащия механизъм. Добре, че поне ролката не е Бреда.

Коментар

spark написа:
                А за капак и тъпата ролка БРЕДА на пистовия ремък се разтрака като за световно и ремъка играе наляво-надясно 2-3мм и ролка трябва да сменям.
                Ако бях видял по-рано щях да ти дам една оригинална, за да закърпиш положението...
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                X