Колеги предстои ми закупуване на доста гипскартон и профили, тези дни обикалях из разни магазини и складчета в Бургас и основно продаваните картони са KNAUF и Norgips. Ходих и в складовата база на Нитера, които снабдяват повечето големи магазини с картон, та разликата в цените между Норгипс и Кнауф идва доста примамлива в полза на Норгипс. Кнауф предимно има на Практикер, а там цените са неимоверно надути. Само разликата в един лист зелен картон е 5лв. Та биват ли ги тези Норгипс? Мислех за таван на две нива да взема 9.5мм и се чудя дали да е 9.5 или 12.5? Къде в Бургас мога да ида и да си накупя повечето материали свързани със сухото строителство? На Практикер не можах да намеря Унифлот импрегниран има само от белия. На Баумакс пък нямаше гласфазерна лента и взех последната хартиена Sheetrock. Къде има други големи складове с хубави материали, примерно Rigips, Knauf, но да има всичко?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гипсокартон и матрЯли в Бургас
Collapse
X
-
Честно казано съмнявам се да намериш магазин в който да закупиш на куп всичко търсено при това на добри цени, все някъде нещо е свършило или пък в другия магазин едното е по-скъпо за сметка на другото.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Гипсокартон и матрЯли в Бургас
spark написа:Къде в Бургас мога да ида и да си накупя повечето материали свързани със сухото строителство?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Re: Гипсокартон и матрЯли в Бургас
spark написа:Колеги предстои ми закупуване на доста гипскартон и профили, тези дни обикалях из разни магазини и складчета в Бургас и основно продаваните картони са KNAUF и Norgips. Ходих и в складовата база на Нитера, които снабдяват повечето големи магазини с картон, та разликата в цените между Норгипс и Кнауф идва доста примамлива в полза на Норгипс. Кнауф предимно има на Практикер, а там цените са неимоверно надути. Само разликата в един лист зелен картон е 5лв. Та биват ли ги тези Норгипс? Мислех за таван на две нива да взема 9.5мм и се чудя дали да е 9.5 или 12.5? Къде в Бургас мога да ида и да си накупя повечето материали свързани със сухото строителство? На Практикер не можах да намеря Унифлот импрегниран има само от белия. На Баумакс пък нямаше гласфазерна лента и взех последната хартиена Sheetrock. Къде има други големи складове с хубави материали, примерно Rigips, Knauf, но да има всичко?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ок мерси, аз картона и профилите ги поръчах на Норгипс, но на Кнауф мисля да взема окачвачи, фуги и т.н. Но зелената фуга Унифлот засега не я намирам никъде. Ходих и срещу КАТ в дитрейд и там няма. А за капак и тъпата ролка БРЕДА на пистовия ремък се разтрака като за световно и ремъка играе наляво-надясно 2-3мм и ролка трябва да сменям. В ахм-ауто нямат в наличност, а ми трябва спешно. Дано в Ал. Ауто или в Евро07 имат поне някаква да закърпя положението.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Ок мерси, аз картона и профилите ги поръчах на Норгипс, но на Кнауф мисля да взема окачвачи, фуги и т.н. Но зелената фуга Унифлот засега не я намирам никъде. Ходих и срещу КАТ в дитрейд и там няма. А за капак и тъпата ролка БРЕДА на пистовия ремък се разтрака като за световно и ремъка играе наляво-надясно 2-3мм и ролка трябва да сменям. В ахм-ауто нямат в наличност, а ми трябва спешно. Дано в Ал. Ауто или в Евро07 имат поне някаква да закърпя положението.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
spark написа:А за капак и тъпата ролка БРЕДА на пистовия ремък се разтрака като за световно и ремъка играе наляво-надясно 2-3мм и ролка трябва да сменям.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар