Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Промоция на Shell с ваучери за 4 и 8 ст отстъпка - отзиви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Промоция на Shell с ваучери за 4 и 8 ст отстъпка - отзиви?

От известно време насам попадам на ваучери на Шел за отстъпка в размер на 4 и 8 стотинки за обикновено гориво и за V-power, съответно. Повече за промоцията можета да видите ТУК Останал съм с впечатление за противоречиви мнения за Шел, и сега се чудя дали това не е нещо както беше с една стабилна промоция на Лукойл, която в последствие се оказа за кофти гориво? Тази промоция още не е започнала, започва в края на месеца, доколкото разбрах от горния линк, и важи 1 месец. Ако някой друг я използва, моля да драсне 1-2 реда за това дали горивото е качествено, каквото и да значи това за българските горива. Аз мисля да заредя няколко пъти от V-power, да видим има ли разлика, и в каква насока е. Преди бях зареждал малко с Дизел + на Еко, но разлика усетих само на касата, и тя беше също със знак +, но в сметката ми. За обикновено гориво няма да я ползвам, защото предпочитам да си ползвам форумската карта за Еко.

Това пък с кофтито гориво ..... нищо, че ми е приятел въпросния колега .... не го вярвам.Защото в този период карах само с Лукоилско гориво.Пак казвам, зареждам откъде ли не(само бензиностанции), калпаво гориво(дизел) не съм уцелил !Иначе май само с ви-паур-а усещам колата да хапи малко повечко асфлата, но може и да е плацебо.п.с. в момента имам 30литра шелски дизел, щото ме мързеше да ида до ЕКО
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Пак казвам, зареждам откъде ли не(само бензиностанции), калпаво гориво(дизел) не съм уцелил !
      Въпрос на късмет, явно. Аз зареждам изключително на една и съща бензиностанция, и дори колонка, и също нямам оплаквания, но се сещам за Pecho, чийто филтър свалихме и източихме в една локва - пълен филтър с вода. Yavor пък се чуди какви добавки да налее, пак срещу вода... Едно време работех за кратко в Метро, там като наближеше крайния срок на годност на дадена партида вафли, примерно, ги пускаха на уникално ниски цени, само и само да се разкарат. Дали няма да се получи нещо подобно с горивото....

Коментар

гориво

за газ ако е въпроса там е най добра ама няма намаление за нея
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

"Yavor пък се чуди какви добавки да налее, пак срещу вода..." да опита ако желае със спирт иначе за Shell-ската нафта кофти е да и смея да твърдя има доста вода
          Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

не знам каква е примоцията, ама миналият петък ми сложиха 2 листа - отпред и отзад на чистачките - от промоционални ваучери тип А4 с по 5 бр. от по 8 ст. отстъпка и 5 бр. от по 4 ст. отстъпка....що тази примоция не се отнася за газ питам аз???
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Никога не съм зареждал дизел на Шел. Мина ми обаче идея да го пробвам. Що се касае за водата и моята индикация вече ми просветва по-честичко и смятам да сменя филтъра въпреки, че му е раничко( на 5-6 000 км. е ). От бензиностанция до бензиностанция има бол разлики независимо, че са от една верига. Смея да твърдя, че в Бургас караме с най-калпавите горива...Виждам осезателна разлика, когато зареждам на ЕКО ( на магистралата между Пловдив и Пазарджик )и двете бургаски ЕКО. Другите зареждания са ми от Лукойл - Бургас. Водичката за сефте ми се появи след зареждане на 40 литра от Лукойл.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хм, прочух се с тая вода в моята нафта Аз последно ще заредя на ШЕЛ утре-вдругиден за да взема последната играчка от колекцията на Toy Story 3 че съм изяден с парцалите вече.Иначе служебните коли се карат само с Шел заради договора, който имаме - не сме имали проблеми.Но моя личен опит с личните ми коли е че съм най-доволен от Еко, а и печелим парички за форума.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                  Хм, прочух се с тая вода в моята нафта Аз последно ще заредя на ШЕЛ утре-вдругиден за да взема последната играчка от колекцията на Toy Story 3 че съм изяден с парцалите вече.Иначе служебните коли се карат само с Шел заради договора, който имаме - не сме имали проблеми.Но моя личен опит с личните ми коли е че съм най-доволен от Еко, а и печелим парички за форума.
                  Карал съм 1 година на ШЕЛ , от половин година съм на ЕКО и съм 30 пъти по-доволен Само където още не мога да си намеря карта за отсъпка за фиат форума
                  Grande Punto 1.3 75 hp
                  Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
                    Само където още не мога да си намеря карта за отсъпка за фиат форума
                    Еми как ще си намериш, като има раздадени 2000 карти, и от тях се ползват едва-едва 400. Беше голям зор всеки да си има карта на форума, ама май само прах събират, а сега хора като теб, които искат да си ги ползват - за тях няма.... Надявам се тази седмица да задвижим въпроса с новата партида карти!

Коментар

Ако има нещо раздвижване, може ли да ми пишеш едно ЛС:
                      Grande Punto 1.3 75 hp
                      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Карал съм 1 година на ШЕЛ , от половин година съм на ЕКО и съм 30 пъти по-доволен Само където още не мога да си намеря карта за отсъпка за фиат форума
                        Имам още няколко останалипиши ми на ЛС да се разберем.
                        http://karate-bg.com
                        Пътна помощ в София

Коментар

Аз когато взех колата 2007г. карах само ШЕЛ около 1г. Една вечер стана раздумка с едно приятелче и той ми се оплака за разхода, когато наливал от ШЕЛ. Аз реших да пробвам с други бензиностанции. Тогава пробвах с ОМВ и Петрол и наистина имах разлика( е небеше нещо кой знае колко ама я имаше) От както имам карта за ЕКО ( 1,5г някъде) все там си зареждам и съм доволен. Та за бензина на ШЕЛ: като качество немога да го усетя ама в разходя го усещам на дълги растояния при натискане на колата. Карал съм от там с 95 и 98.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Аз зареждам само на Шел защото имам карта за безкасово плащане.За 87000км.не ми е дала проблем
                            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Като взех колата зареждах половин година само на Лукойл...смених ги с ОМВ и усетих определено разлика във вървежа и във пушенето....след още половин година опитах Shell V-Power Diesel вече две години не бих го сменил с нищо друго на БГ пазара...изключително съм доволен...във вървежа осезаемо има голяма разлика сравнено примерно с Лукойл и по малка с ОМВ и обикновения дизел на Шел. Като цяло съм много доволен от горивото им. Не ми харесват самите им бензиностанции като обслужване и условия. Затова зареждам в шел а като искам кафенце или някой да ми се усмихва докато ми мие предното стъкло отивам в ОМВ. Работата ми е да търся качествено обслужване и определено най-добри принципи имат в ОМВ. Та така...за отстъпките шел определено също са на 1-во място. Като отпуснат 10ст. за смарт точки зареждам винаги до горе и съм винаги доволвен. Поздрави ПС. Опитах да зареждам и на ЕКО но в-пауър определено ми допада повече. За да не съм валад към форума картата съм я дал на един приятел който зарежда винаги и единствено на ЕКО та ако не е друго спонсорира форума. А и зарежда често, че е с 320и и разход от 14/100 му е нормален
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                              X