Честит рожден ден Стелияне!Бъди жив и здрав, защото здравето е залог за радост, радостта е път към щастието, а щастието е това, което ти желаем от сърце
Честит рожден ден.Да си жив и здрав както ти,така и цялото ти семейство и всичко най-добро !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ми...айде хепи бъртдей! Не те познавам лично ( за мое съжаление), но това не ми пречи да ти симпатизирам и да се надявам скоро да се запознаем! :D За пожеланията - не ме бива много в това, но все пак ти пожелавам искрено и от сърце разбирателство с кака ми Женя, да те слушка чавето (че и това не е малко), успешен и доходоносен бизнес и повечко присъствие на форумски срещи! :D От там нататък - в личен план - каквото си пожелаеш - да ти се сбъдне!Много щастие, душевен мир и благоденствие! Наздраве!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар