Колеги имам апартамент на висок етаж,та искам да му сложа една аларма но не ми плаща СОТ и и т.н. все пак става въпрос за една външна желязна врата.Та въпросът ми е може ли с АВТОАЛАРМА да се направи някаква охранителна система за жилището,един вид като се разбие или отвори външната желязна врата да свири алармата може и да свети Давайте идеи колеги как ще стане дали може да стане или няма смисъл.По мои изчисления ще ми трябва една автоаларма 3 дистанционни за нея един акумолатор 12в. и един мигач :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи за аларма?
Collapse
X
-
Продават ги всякакви по магазините .Има за прозорци ,стаи и т.н.Има ги в Баумакс,Практикер и другите подобни.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
@kontrakciqta: Във Варна в магазина на Конрад (Щайнбергер) продават идеални домашни аларми. Дори има опции с дистанционно. При това - на поносими цени.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
EasternAlien написа:На вилата съм слагал една малка аларма за прозорец(става и за врата), която при отваряне започва да вие, изключително проста, с 3 батерии, едно копче вклч-изклч. и цена 3 леваТи какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар