Питането ми е кратко и бързо. Ще си подавам документи за нова лична карта от София във Варна. Въпроса е, след като вече ще имам постоянен адрес във Варна, трябва ли да сменя само отчета на колата в община Варна тъй като е моя или трябва и номерата да сменям? Изобщо, след като вече няма да се водя че живея в София, мога ли да си я оставя на отчет в общината в София или трябва да сменям задължително? Другия въпрос ми е, като сменям личната карта трябва ли да сменям и книжката, или нея мога да си я изчакам докато и мине срока и тогава. Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на лична карта и други работи покрай нея...
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Където се водиш по лична карта, с такъв номер трябва да ти е и колата май, и даже има срок, до който трябва да вземеш варненски номер в случая, след като смениш постоянния адрес. За книжката нищо не знам.Иначе доста странна комбинация, за първи път чувам някой да сменя адрес от София във Варна, браво за смелостта.
Коментар
-
bubachko
fuoco написа:...Иначе доста странна комбинация, за първи път чувам някой да сменя адрес от София във Варна, браво за смелостта.
Коментар
-
Регистрацията на колата е по ПОСТОЯНЕН адрес на собственика, или на един от собствениците.В личната карта също е вписан ПОСТОЯННИЯ адрес.За детските градини мисля, че искат НАСТОЯЩ адрес, а не постоянен, и то на детето (съгласно правилата за прием на деца в детски заведения на територията на община Варна - http://www.varna.bg/adm/nar/pravila.htm ). Удостоверение за настоящ адрес можеш да си вземеш от общината по местоживеене, ако си се регистрирал там.
Коментар
-
Immortal написа:Регистрацията на колата е по ПОСТОЯНЕН адрес на собственика, или на един от собствениците.В личната карта също е вписан ПОСТОЯННИЯ адрес.За детските градини мисля, че искат НАСТОЯЩ адрес, а не постоянен, и то на детето (съгласно правилата за прием на деца в детски заведения на територията на община Варна - http://www.varna.bg/adm/nar/pravila.htm ). Удостоверение за настоящ адрес можеш да си вземеш от общината по местоживеене, ако си се регистрирал там.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар