Проблема е че не познава има ли СД и не моге да записвам това е и на 2 та копрютъра и то понякога понакога не го открива като устройство РС са уж нови нещо уиндоуса май прави проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с РС не познава има ли CD
Collapse
X
-
Колега ти поне си по добре от мен. Моя компютър изобщо не реагира при натискане на копчето на СД-то , не се отваря се едно няма никакво остройство там. Преди от 20 натискания се отваряше един път и пак не искаше да зареди диска. И така и го оставих сега съм без работещо СД, защото не откривам как да отворя компютъра да го сменя. (Намесих ти се в темата , ама извинявай , реших и аз да споделя проблема че те май си приличат).
Коментар
-
Аз едно време имах проблем с моята при ДВД-тата ,все едно е обикновенна нито чете нито записва - от уиндолса беше.Пробвай я на компютър с читав уиндолс та да си сигурен! Относно колега на който изобщо не се отваря записвачката проблема може и да е в копчето.За да се отвори е нужен само захранващ кабел (този с 4 кабела)Така че опитай с друг кабел (предполагам имаш свободни) Също опитай да му цъкнеш ’’изхвърли’’ от моят компютър > десен бутон на устройството ,тогава ще да е от копчето ! Отварянето на компа е елементарно ,махаш двата капака като отвиеш 4-те болчета и ги издърпаш назад! От там ти се отваря гледка към шейната на записвачката която пак е хваната с по 2 болчета от 2-те страни,отвиваш и издърпаш напред поздрави
Коментар
-
Re: проблем с РС не познава има ли CD
kluchar написа:аз съм ди отворил РС ама кво от това и кабели сменям и джъмпери и пак нищо понякога записва а като трябва да прочете няма СД това и на двата РСSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Ключ
kluchar написа:Та там май работеше един колега от Форумте на ФИАТ с едно зелено КупеSteliyan's Life!
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Относно колега на който изобщо не се отваря записвачката проблема може и да е в копчето.За да се отвори е нужен само захранващ кабел (този с 4 кабела)Така че опитай с друг кабел (предполагам имаш свободни) Също опитай да му цъкнеш ’’изхвърли’’ от моят компютър > десен бутон на устройството ,тогава ще да е от копчето ! Отварянето на компа е елементарно ,махаш двата капака като отвиеш 4-те болчета и ги издърпаш назад! От там ти се отваря гледка към шейната на записвачката която пак е хваната с по 2 болчета от 2-те страни,отвиваш и издърпаш напред поздрави
Коментар
-
Колеги ето две снимки от нета да видите моята щайга (абсолютно същия е ). В червено съм оградил местата късето се натиска , но пак не помръдва кутията за да я махна. А иначе аз има едно ДВД (без записвачка е) и ще го сложа стига да махна кутията. Иначе това с телта ми го казаха , но аз като го отворя това СД покле какво , като то е като на колегата "Ключар" не иска да зарежда дисковете.
Коментар
-
Значи - тази кутия по спомени се отваря или нагоре, като на колата предния капак или се дърпа към теб ако си отпред застанал. Докато държиш бутоните разбира се Днес по-късно мога на живо да проверя, ако сега не се справиш.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Днес по-късно мога на живо да проверя, ако сега не се справиш.
Коментар
-
РС
вади се но и от тук не може да се разбере има доста писано иначе http://uk.ts.fujitsu.com/rl/services...mo_Spares.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар