////Punto//// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем отностно шахта.
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Не, не ме разбирайте погрешно. И аз съм да се съдят всички държавни институций за да може да се научат да работят както трябва. Но всеки вика един познат осъди общината за дупка, един познат осъди КАТ за неправомерно съставен акт, един познат направи еди кво си. Интересно ми е това дали е подплатено с съответната документация или всичко е на приказки от масата. Малко ми прилича на вица за рибарите и косматата риба. Нека излезне един който е осъдил общината или КАТ и да каже: 1 направих това, 2 направих онова 3 извадих си такъв документ, 4 този адвокат направи еди кво си, и ако може по една снимка или екземпляр на жалба или съответния документ, за да може и други опарени да почнат да съдят общината или КАТ. И когато ножа опре до кокала виждаме, че общината може да работи и то добре. Въпроса е кой е този "един приятел" ...
Коментар
-
Проблем отностно шахта.
Колегата ПУНТО е прав за това , че иска спечелилите съдебни спорове да споделят горчивият си опит.На пострадалите от Бургас - смачкайте системата , която всички по един или друг начин храним.Успех , момчета !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
cenitel написа:Колега пунто за един мой познат дето е осъдил не съм споменавал,а и още нищо не сме почнали,но поне сме решени.
Коментар
-
Аз споменах, че съм имал такова дело - в качеството си на вещо лице. Да, мога да публикувам изготвената от мен експертиза, останалите материали по делото съм ги върнал в съда, какъвто е реда.За да не съм голословен - ето експертизата (заличил съм личните данни на човека и номерата на автомобила).Прикачени файлове
Коментар
-
////Punto//// написа:Нека излезне един който е осъдил общината или КАТ и да каже: 1 направих това, 2 направих онова 3 извадих си такъв документ, 4 този адвокат направи еди кво си, и ако може по една снимка или екземпляр на жалба или съответния документ, за да може и други опарени да почнат да съдят общината или КАТ. И когато ножа опре до кокала виждаме, че общината може да работи и то добре. Въпроса е кой е този "един приятел" ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
А аз пък искам всеки, който тръгне да съди общината си за пропадане в дупка, като доказателствен материал да изкара и платеният си данък за колата + всички платени общински данъци към конкретната община. Самият аз ще подкрепя с 2 ръце и 2 крака всеки опит за прокарване на закон в който да се уреди винетна такса за пребиваването в даден град на автомобили с регистрация извън него. Писна ми разни мрънкачи с ТХ, ЕН, СА, СО, С, У, СС, РР да ми заемат паркоместата в града и да ми тъпчат асфалта и тротоарите. Публично в този форум заявявам - всяка кола, нерегистрирана в град Варна и качена на тротоар в същия и забелязана от мен и в противовес със закона - ще се бъде заснета и фотосите изпратени на длъжностните лица!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Всъщност дадоха служебна бележка,но искаха и акт да пишат за превишена скорост. А за колегата жен шен-значи да не пътувам извън бс,че ако стане нещо няма да съм в правата си понеже не съм платил данъци към съответната община,Нз но какво общо има кой какви данъци е платил и в кой град си в бг,аз си плащам като поп и си искам правата."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
jenshen73 написа:А аз пък искам всеки, който тръгне да съди общината си за пропадане в дупка, като доказателствен материал да изкара и платеният си данък за колата + всички платени общински данъци към конкретната община. Самият аз ще подкрепя с 2 ръце и 2 крака всеки опит за прокарване на закон в който да се уреди винетна такса за пребиваването в даден град на автомобили с регистрация извън него. Писна ми разни мрънкачи с ТХ, ЕН, СА, СО, С, У, СС, РР да ми заемат паркоместата в града и да ми тъпчат асфалта и тротоарите. Публично в този форум заявявам - всяка кола, нерегистрирана в град Варна и качена на тротоар в същия и забелязана от мен и в противовес със закона - ще се бъде заснета и фотосите изпратени на длъжностните лица!
Коментар
-
Колега Пунто, от град "друг", моята гражданска и авто-данък са със сигурност или колкото твоите или по-високи. Варналии покатерени на ТРОТОАР са също в нарушение, но все пак се предполага, че поне си газят тротоарите за които си плащат. Явно обаче не искате да ми схванете идеята - във Варна има много приходящи от провинцията, които си остават регистрациите на колите там от където идват и дори данъците им не плащат. За пример - около моят офис има автомобили на постоянно пребиваващи с номера от СС/РР/ВР/ВН (квото и да значи последното)/ТХ/ЕН.Никой от тия пребиваващи не е почиващ, а напротив. Това имам предвид.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар