Здравейте колеги, Бих желал да отворя тази тема понеже търсих в форума но не открих нищо по нея. Много се запалих по този модел кола и чакайки финансова подкрепа от едно място много мисля каква кола да си зема. Та.... Всичките ми приятели ми казват, че не ми трябва фиат къпе, но никои от тях не е карал такава кола, казват ми това е фиат не се залъгвай ще збъркаш, лесно се чупела много горяла била ниска и още незнам си какво. Много бих се зарадвал ако някой от вас който е имал такава количка или все още си я има да сподели малко от неговия личен опит. Как се държи колата на пътя как се справя с дупките в БГ колко разход дава когато я коткаш и когато я режеш, лесно ли се чупи отиват ли ви много пари по подражка, как е усещането на от интериора удобно ли е на задната седалка и изобщо каквото се знае да се каже
Добитвам се специално до вас фенове на Италианското автомобилостроене защото съм убеден, че ако не вие друг няма кой да знае. интересувам се по специално от Fiat coupe 2.0 150 hp . Благодаря ви за отделеното време...Допълнено заглавие.Google търсене във форума: Цък!Модераторски екип на fiat-bg.org
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар