fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със SIM карта
Collapse
X
-
Има го и другия вариант. Самите сим карти се оказа при мен, че имат някакъв срок на годност (Сякаш си купувам кисело мляко )) Отиваш да ти я сменят и би трябвало първата ти смяна да е безплатна (освен ако не си я подменял някога) следващите ми казаха, че са по 12 кинта.Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
nelegalniq написа:fihi написа:Цената при изгубена(открадната) карта е 6лв. Инфото е топло топло - от днес.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
piftho написа:Има го и другия вариант. Самите сим карти се оказа при мен, че имат някакъв срок на годност (Сякаш си купувам кисело мляко )) Отиваш да ти я сменят и би трябвало първата ти смяна да е безплатна (освен ако не си я подменял някога) следващите ми казаха, че са по 12 кинта.
Коментар
-
nelegalniq написа:jenshen73 написа:SIM Card Reader-а чете картата по подобие на телефона. Ако се е счупила - няма начин да я прочете.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Дефектирала, счупена, извинявай, че съм ползвал синоним...Повярвай ми, нямат срок на годност. Моята карта е от 2002г. едната, а другата, все още работеща от 1998.
Коментар
-
За "Срок на годност" ми каза една госпожа/госпожица в централата им. Пък дали е вярно ..... друг въпрос е това При мен се наложи да я сменя, защото като я сложех на телефона си не искаше да се пусне. Опитах с друг телефон същата история. Слагам друга карта в моя телефон и всичко ок. Казаха ми ... ми те имат някакъв срок на експлоатация, пък били с различно напрежение ли съпротивление ли и аз не знам кое точно. Но като я подмених .... всичко беше наредSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар