Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със SIM карта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Цената при изгубена(открадната) карта е 6лв. Инфото е топло топло - от днес.
    Да не би да са ти откраднали телефона , че и картат ти е открадната. Защото не вярвам само картата да вземат.

Коментар

Има го и другия вариант. Самите сим карти се оказа при мен, че имат някакъв срок на годност (Сякаш си купувам кисело мляко )) Отиваш да ти я сменят и би трябвало първата ти смяна да е безплатна (освен ако не си я подменял някога) следващите ми казаха, че са по 12 кинта.
      Skoda AMfabia 1.2 12v
      exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

nelegalniq написа:
        fihi написа:
        Цената при изгубена(открадната) карта е 6лв. Инфото е топло топло - от днес.
        Да не би да са ти откраднали телефона , че и картат ти е открадната. Защото не вярвам само картата да вземат.
        Не моя телефон, но присъствах при вземането на новата карта.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

piftho написа:
          Има го и другия вариант. Самите сим карти се оказа при мен, че имат някакъв срок на годност (Сякаш си купувам кисело мляко )) Отиваш да ти я сменят и би трябвало първата ти смяна да е безплатна (освен ако не си я подменял някога) следващите ми казаха, че са по 12 кинта.
          Моята е на 6 или 7 години, и още не и е минал срокът на годност, което ме кара да си мисля че такъв няма. На майка ми картата, която също беше моя едно време - вече е на 5 години.

Коментар

А как можем да разберем дали СИМ картата има "дата на годност"(ако изобщо има разбира се).

Коментар

nelegalniq написа:
              jenshen73 написа:
              SIM Card Reader-а чете картата по подобие на телефона. Ако се е счупила - няма начин да я прочете.
              Колега моята карта не беше счупена а просто била дефектирала , при което я смениха без никакъв проблем и въпроси. И всичко безплатно. Тя ако беше счупена ще трябваше да я плащам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Дефектирала, счупена, извинявай, че съм ползвал синоним...Повярвай ми, нямат срок на годност. Моята карта е от 2002г. едната, а другата, все още работеща от 1998.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                Дефектирала, счупена, извинявай, че съм ползвал синоним...Повярвай ми, нямат срок на годност. Моята карта е от 2002г. едната, а другата, все още работеща от 1998.
                Колега извинявай че не съм те разбрал в предния ти пост. Под счупена аз си мислех че имаш предвид счупена на две парчета. МОЯ грешка.

Коментар

За "Срок на годност" ми каза една госпожа/госпожица в централата им. Пък дали е вярно ..... друг въпрос е това При мен се наложи да я сменя, защото като я сложех на телефона си не искаше да се пусне. Опитах с друг телефон същата история. Слагам друга карта в моя телефон и всичко ок. Казаха ми ... ми те имат някакъв срок на експлоатация, пък били с различно напрежение ли съпротивление ли и аз не знам кое точно. Но като я подмених .... всичко беше наред
                  Skoda AMfabia 1.2 12v
                  exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Working...
                  X