Колеги току що ми се случи нещо странно и по точно: изключвам си GSM за да си извадя картата с памет като за целта се налага да изключа телефона(ако има значение марката Самсунг S5230), слагам една друга карта памет и включвам телефона при което на дисплея отгоре пише че няма СИМ (а аз нея не съм я докосвал). Слагам отново моята карта с памет и пак същото. Сложих си СИМ картата на друг телефон и отново същото. Утре отивам в Германоса да видя какво ще стане. Но на вас случвало ли ви се е и дали ще ми дадат друга карта и ще си запазя номера , или не. А и аз съм с абонаментен план. Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със SIM карта
Collapse
X
-
Разтърсих малко инфо и видях че това нещо се наричало дефектирала карта. Утре ще искам да ми я заменят , то било безплатно . Но най ме е яд че всички номера от картата са загубени , а единствения начин да си ги върна е като си ги запиша отново , но с някой от хората не съм се виждал доста (голямо е разстоянието ко да се прави) години и това ще е сериозна пречка.
Коментар
-
Току що пробвах да я почистя със спирт , но ефект никакъв. А относно смяната , то е ясно че ще ми я сменят но май се заплащало някаква такса от 12лв . Аз не мисля че трябва да плащам за нещо което е тяхно и е дефектно , да кажеш аз да съм я повредил. Довечера като отида ще разбера какво и как ще стане при смяната.
Коментар
-
да това е дефект на картата сменя се веднага става за няколко минути и остава същия номер,но това е лошо че ти гърмят номерата,обаче за заплащане не мога да кажа въпреки че те трябва да поемат всичко.аз за целта съм си ги копирал и в телефона и в картата че евентуално ако стане нещо на едното пак да си ги имамAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Има варианд със sim card reader да ти спасят номерата! Като отидеш ги накарай да я пуснат и да видят дали ще захапе това е устройство което чете данните от сим картата! даже ако имаш лаптоп - виж дали няма такъв четец На някой модели им слагат! За пари - не трябва да ти взимат нищо! Ако ти вземат - скандал! :DУспех и поздрави!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Ами колеги благодаря ви за отговорите , днес ходих до Германоса и всичко вече е готово. Дадоха ми нова карта безплатно разбира се, но за номерата не можело да си направи нищо ми каза момчето. Ама карай аз по голямата част от тях ги имам в стария си телефон (добре че е умен и ги пази). Предполагам че в този магазин не разполагат с такъв четец за СИМ карти.
Коментар
-
SIM Card Reader-а чете картата по подобие на телефона. Ако се е счупила - няма начин да я прочете. За това - синхронизирайте си телефоните и си правете бекъпи!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nelegalniq написа:Току що пробвах да я почистя със спирт , но ефект никакъв. А относно смяната , то е ясно че ще ми я сменят но май се заплащало някаква такса от 12лв . Аз не мисля че трябва да плащам за нещо което е тяхно и е дефектно , да кажеш аз да съм я повредил. Довечера като отида ще разбера какво и как ще стане при смяната.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
jenshen73 написа:SIM Card Reader-а чете картата по подобие на телефона. Ако се е счупила - няма начин да я прочете.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар