Колеги решил съм да си сменя джантите. Моля да ме насочите към марка, евентуално моделче. Предпочитам да е нещо от България. Отделил съм около 600лв. Колата е Fiat Bravo 1998г. Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръка за нови лети джанти
Collapse
X
-
:D Моята помощ за модел ще е виртуална. В друга тема бях дал симулатора на колегата да се ориентира. Тъй като при джантите първо се гледа добрата визия, със симулатора може да се види кои модели как стоят на колата. Има опция и за симулиране на различна скорост на въртене. Успех в търсенето!Ред. Sev, вярно и разумно е това което казваш, но колегата е само на 20г. - за това му писах, че визията е най-важна.
-
=Rudi= написа::D Моята помощ за модел ще е виртуална. В друга тема бях дал симулатора на колегата да се ориентира. Тъй като при джантите първо се гледа добрата визия, със симулатора може да се види кои модели как стоят на колата. Има опция и за симулиране на различна скорост на въртене. Успех в търсенето!Ред. Sev, вярно и разумно е това което казваш, но колегата е само на 20г. - за това му писах, че визията е най-важна.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
Sev написа:аз бих потърсил оригиналните 15-ки - от Браво/Брава/Мареавинаги стоят много добре на колата, здрави са...и не бият много на очиАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Коментар
-
ivailo rachev написа:като цяло петолъчките стоят много добре,също така има един вариант на O.Z. но не се сещам за модела ще ти пусна снимка на тях също много добре изглежда с тях,едната снимка с петолъчките е на моята кола,а срудата е джантите които искам аз да си сложаАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Коментар
-
Вече се насочих към марка. Смятам да са DarwinRacing. Харесах също и два модела,но доста се колебая кой да е. Ето за това става вапрос:1) http://www.avtogumi.com/bg/wheels/wh...p1=brand&p2=22) http://www.avtogumi.com/bg/wheels/wh...d&p2=2Моля за вашите мнения.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Коментар
-
Пробвай и си поиграй първо тук кое как ще стои на колата ти-имаш огромен избор http://www.avtogumi.com/sim/sim_content.htmlLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Джантите вече са факт. Спрях се на първия модел. Цялата работа ми излезе 750лв. (джанти, втулки,вентили,болтове за лети джанти , 4бр. секретни болтове, баланс и монтаж). Малко по-късно ще кача снимки.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар