Колеги решил съм да си сменя джантите. Моля да ме насочите към марка, евентуално моделче. Предпочитам да е нещо от България. Отделил съм около 600лв. Колата е Fiat Bravo 1998г. Мерси предварително.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
:D Моята помощ за модел ще е виртуална. В друга тема бях дал симулатора на колегата да се ориентира. Тъй като при джантите първо се гледа добрата визия, със симулатора може да се види кои модели как стоят на колата. Има опция и за симулиране на различна скорост на въртене. Успех в търсенето!Ред. Sev, вярно и разумно е това което казваш, но колегата е само на 20г. - за това му писах, че визията е най-важна.
като цяло петолъчките стоят много добре,също така има един вариант на O.Z. но не се сещам за модела ще ти пусна снимка на тях също много добре изглежда с тях,едната снимка с петолъчките е на моята кола,а срудата е джантите които искам аз да си сложа
Прикачени файлове
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
:D Моята помощ за модел ще е виртуална. В друга тема бях дал симулатора на колегата да се ориентира. Тъй като при джантите първо се гледа добрата визия, със симулатора може да се види кои модели как стоят на колата. Има опция и за симулиране на различна скорост на въртене. Успех в търсенето!Ред. Sev, вярно и разумно е това което казваш, но колегата е само на 20г. - за това му писах, че визията е най-важна.
Мерси за помощта приятелю.
като цяло петолъчките стоят много добре,също така има един вариант на O.Z. но не се сещам за модела ще ти пусна снимка на тях също много добре изглежда с тях,едната снимка с петолъчките е на моята кола,а срудата е джантите които искам аз да си сложа
Братле аз съм с OZ Racing. Наистина стоят много добре, но проблема е там, че рядко може да се намери оригинално OZ на 98мм, въпреки че ги правят в Италя. Масово на фиатите слагат на 100мм(както съм и аз) и това води до куп проблеми. Има ексцентрични болтове, които са пълна тъпотия, а за 2мм разлика не си заслужава слагането на фланци. Ето това са моите джанти в момента:http://atom2.snimka.bg/automobiles/oz-racing.469845П.П Модела OZ от втората снимката е Superturismo
Джантите вече са факт. Спрях се на първия модел. Цялата работа ми излезе 750лв. (джанти, втулки,вентили,болтове за лети джанти , 4бр. секретни болтове, баланс и монтаж). Малко по-късно ще кача снимки.
Коментар