Казаха ми че имало някаква реклама по телевизията за паста,която коригира драскотини по боята.Предлага се от фирма,подобна на WS Teleshop да речем!Някой има ли впечатление?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сондирам мнения за коригираща паста за боя!
Collapse
X
-
и на мен ми се вижда много измислена тая работа,само с едно минаване на маркера и драскотината вече я няма.Въобще не се лъжи да го пробваш.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Аз го пробвах и няма никакъв ефект. Може би на някакви съвсеееееееееем леки драскотини, които не са стигнали до основата би имало ефект, но далеч няма нищо общо с това, което се случва по телевизията. В реалността върху надрасканото седи едно като мокро петно и няма абсолютно никакъв ефект. Не се подлъгвайте да си купите този боклук!
Коментар
-
Лошото е,че това по телевизията струваше 70лв по бегли спомени. Според мене това е някакъв безцветен лак,който да заличи съвсем леки драскотини ( в смисъл да не стоят матови а гланцирани) иначе драскотина в дълбочина няма никакъв вариант да направят нещо.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Последния път като минавахме през Италия спряхме на произволен сервиз на Фиат. Исках да си купя фабрично флаконче(с накрайник като химилкалка по-скоро) с моя цвят боя. Имаха само сив металик като на Доблата. За Панда до колкото се разбрахме(английския не им беше много добър) е с друг номер цвета на боята и го нямаха. Казаха, че до 3дни може да го доставят, но просто нямахме време. Та мисълта ми е, че поправи много добре разни драскотони по Доблата ни, но много бързо свърши. Следващия път ще си купя поне две. Обаче беше скъпичко нещо около 10-15евро, а ми стигна за около 2педи драскотини.Естествено приемчика в Ауто Италия ме погледна много учудено като попитах дали може да се поръча... В Порше изток(VW) ми казаха, че за около седмица ще ми докарат каквото искам. Само цена не можаха да ми кажат, тъй като не са поръчвали до сега.
Коментар
-
и в АутоИталия имацената е същата като на оригиналните в ибейизлизат около 40 лева (за Браво)звъниш в сервиза и казваш някой от тези кодове, в зависимост от цвета на колата ти- за добло са 71805880 - 798/A - AZZURO ASTRO MET.71804320 - 597 - BLU TESEO MET. -V-- за панда71805017 - 268/A - BIANCO BIANCO71805033 - 602/A - GRIGIO PERBENE71805011 - 111/A - ROSSO SFRONTATO71805035 - 652/A - BEIGE SPUMEGGIANTE71805878 - 389/A - VERDE TASMANIA MET.71804320 - 597 - BLU TESEO MET. -V-доставка - две седмици
Коментар
-
Аз си купих на Turtle Wax една черна паста за Алфата защото имаше много ’белези’ от камъчета на предния капак и 2-3 неприятни деруги, които грозно белееха.Към пастата върви и едно като червило но с твърдостта на пастел, което се запълват първо деругите и после се полира с пастата.Мога да кажа че бях повече от възхитен от крайния ефект. Щом на автомивката където ми я миха преди да я пастирам, като отидох след седмица ме попитаха дали не съм я боядисвал....На ОМВ ги продават, 20тина лева. Има черна, червена, синя, зелена. Не знам обаче как стои въпроса за металик цветовете.ПОлагането става дебело за да може самата паста да оцвети проблемините микро дефекти. Полирането е изключително лесно!Намерих го в сайта на TurtleWax: http://www.turtlewax.com/main.taf?p=2,1,4,5Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар