1 и 2 може да чакат за светофар, да не говорим, че изобщо не са на тротоара Smile
Сега като препрочетох пак .... се сетих защо се бъркате.... Не се има в предвид Сивия джип и леката кола пред него а едвам виждащите се гуми на 2 автомобила в горния край на снимката
Ако са на тротоар, май и те са в нарушение, значи Vladim е прав.
Снимакта е ясна, да видите обаче колко е интересно когато автобус тръгне да завива по посока гарата, която се намира надолу посока джипа БМВ кадето е спрял. Коелгата тогава трябва да снима. А като става дума колегата пуснал темат в Интерпред ли бачка, да вземеем да се запознаеме
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Сега като препрочетох пак .... се сетих защо се бъркате.... Не се има в предвид Сивия джип и леката кола пред него а едвам виждащите се гуми на 2 автомобила в горния край на снимката
Точно така! Опитах се да ги оградя 1 и 2, но пак се получи недоразумение... хем и в един от първите си постове ги бях изкоментирал...
До тук ми стана само едно нещо ясно : нарушения има ,но нарушители няма .
Е, как да има, като контролният орган го е ударил на лаф? А да не говорим, че КАТ София е на 700 метра от въпросното място. Също така там има един паяк, който седи само за респект за да няма нарушители пред самият КАТ.
ти май това са всички на снимката ама кво прави КАТ там та не си върши работата
те никога не си вършат работата
И НИКОГА НЕ СА В НАРУШЕНИЕ-ЗАКОН БОЖИ!
Случкавчера ми се прицака имобилайзера и съм паркирал от страни на едно обръщало и чакам майстора да дойде пристига един полицай в униформа с личната си кола въртя сука и паркира напреко на тротоара по който доста хора минават включително и майки с колички въпросния полицай се намести на сянка напреко на тротоара извади една палка и започна да спира на ред
Коментар