Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко нарушителя има на снимката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ахаааа...ще се слагат очила. То се е видяло
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Insane написа:
      1 и 2 може да чакат за светофар, да не говорим, че изобщо не са на тротоара Smile
      Сега като препрочетох пак .... се сетих защо се бъркате.... Не се има в предвид Сивия джип и леката кола пред него а едвам виждащите се гуми на 2 автомобила в горния край на снимката
      Ако са на тротоар, май и те са в нарушение, значи Vladim е прав.
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Снимакта е ясна, да видите обаче колко е интересно когато автобус тръгне да завива по посока гарата, която се намира надолу посока джипа БМВ кадето е спрял. Коелгата тогава трябва да снима. А като става дума колегата пуснал темат в Интерпред ли бачка, да вземеем да се запознаеме
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Insane написа:
          Сега като препрочетох пак .... се сетих защо се бъркате.... Не се има в предвид Сивия джип и леката кола пред него а едвам виждащите се гуми на 2 автомобила в горния край на снимката
          Точно така! Опитах се да ги оградя 1 и 2, но пак се получи недоразумение... хем и в един от първите си постове ги бях изкоментирал...
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

До тук ми стана само едно нещо ясно : нарушения има ,но нарушители няма .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              До тук ми стана само едно нещо ясно : нарушения има ,но нарушители няма .
              Е, как да има, като контролният орган го е ударил на лаф? А да не говорим, че КАТ София е на 700 метра от въпросното място. Също така там има един паяк, който седи само за респект за да няма нарушители пред самият КАТ.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: път

NikMar написа:
                vaskoni_1980 написа:
                kluchar написа:
                ти май това са всички на снимката ама кво прави КАТ там та не си върши работата
                те никога не си вършат работата
                И НИКОГА НЕ СА В НАРУШЕНИЕ-ЗАКОН БОЖИ!
                Случкавчера ми се прицака имобилайзера и съм паркирал от страни на едно обръщало и чакам майстора да дойде пристига един полицай в униформа с личната си кола въртя сука и паркира напреко на тротоара по който доста хора минават включително и майки с колички въпросния полицай се намести на сянка напреко на тротоара извади една палка и започна да спира на ред
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                X