Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко нарушителя има на снимката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може да допуснем, че няма нито един нарушител, ако погледнем малко по-абстрактно.Всички (от колоната на този със сенника) може да чакат да минат. Може да не са паркирали. Примерно БМВ-то не се вижда дали има шофьор, в Пунтото отново може и да има шофьор, колата със сенника и тя може да си чака, а шофьорът й да има алергия от слънцето и докато чака в задръстването взима мерки, все пак ако се загледате слънцето пече точно отгоре (приблизителен час на снимката 12:24).Отгоре, Хондата и Ситроена преди 5 минути са се сблъскали на кръстовището и полицая им е наредил да се изтеглят, по този начин не нарушават знака, който е изобразен. Всички други са в пътното платно и се движат без да спират. Единствено като гледам погледа на полицая, може да се допусне, че в нарушение е сивото комби по средата на кръстовището. Като ляво завиващ е отнел предимството на всички коли, които завиват надясно.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Нарушители - колкото щеш. Но виновен за мен е полицая.

Коментар

haha

2 ма

Коментар

Според мен 9 /всички паркирали/ + патрулката, ако разбирра се не е там за да ги глобява.
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Re: път

kluchar написа:
            ти май това са всички на снимката ама кво прави КАТ там та не си върши работата
            те никога не си вършат работата
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ето, как го виждам нещата във визуално изражение!
              Прикачени файлове
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim - какво е нарушението на 1 и 2 ?Най-долу в дясно на снимката това кафяво-оранжево мисля, че аве не е ли също в нарушение?

Коментар

Тези които си ги номерирал с 1 и 2 едва ли са в нарушение, защото те май са в движение.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Re: път

vaskoni_1980 написа:
                    kluchar написа:
                    ти май това са всички на снимката ама кво прави КАТ там та не си върши работата
                    те никога не си вършат работата
                    И НИКОГА НЕ СА В НАРУШЕНИЕ-ЗАКОН БОЖИ!
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

fiatmaniak написа:
                      Тези които си ги номерирал с 1 и 2 едва ли са в нарушение, защото те май са в движение.
                      По принцип изглежда, че са паркирали на тротоар, но като се сетих за кое кръстовище иде реч... май там има лента за движение. 11-2=9@TAIF този долу е след знак за Синя зона. Дали обаче гъза му не стърчи повече от необходимото след знака е друг въпрос Всъщност... из цяла София е пълно с нарушители. А както добре знаем това се случва заради липса на контрол и това, че няма построени модерни паркинги за сметка на молове!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колега там това е тротоара и наистина, Владим е много прав и наблюдателенИначе за червеното дето е отбелязано с 11 според мене е много спорен въпроса.... аз лично мисля, че има човек в колата и чака за десен завой.... А за оранжевия ***** колкото и да ми го бутате, че бил след знака... реално знака за синя зона му е на предното колело .... демек в нарушение :D

Коментар

1 и 2 може да чакат за светофар, да не говорим, че изобщо не са на тротоара
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Само не ми е ясно къде го виждате тоя тротоар, има си пътна маркировка точно под джипа за движение направо и надясно.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Vladim написа:
                              fiatmaniak написа:
                              По принцип изглежда, че са паркирали на тротоар, но като се сетих за кое кръстовище иде реч... май там има лента за движение. 11-2=9@TAIF този долу е след знак за Синя зона. Дали обаче гъза му не стърчи повече от необходимото след знака е друг въпрос Всъщност... из цяла София е пълно с нарушители. А както добре знаем това се случва заради липса на контрол и това, че няма построени модерни паркинги за сметка на молове!
                              Така съм съгласен 1 и 2 си карат, ясно се виждат шофьорите /дори 2 е с колан/ а този оранжевия спред мен си е в нарушение отвсякъде.

Коментар

1 и 2 може да чакат за светофар, да не говорим, че изобщо не са на тротоара Smile
                                Сега като препрочетох пак .... се сетих защо се бъркате.... Не се има в предвид Сивия джип и леката кола пред него а едвам виждащите се гуми на 2 автомобила в горния край на снимката

Коментар

Working...
                                X