А да препоръчате конкретен репелент против комари ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ултравиолетова лампа за комари
Collapse
X
-
BO написа:emzo написа:А да препоръчате конкретен репелент против комари ?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
emzo написа:А да препоръчате конкретен репелент против комари ?п.с. Прочетох нещо, което леко ме шокира...
Този принцип не може да бъде приложен за комарите, тъй като те с пренебрежение отминават ултравиолетовите лъчи.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
rebel написа:...Имайте предвид, че като се къпете - пъпките от комар, паяк, бълхи и тн се разнасят и става страшно! Взимаите си антибактериални сапуни и някакви мазила, спиртове или ракия и всичко ще е на 6Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:...че там като се сетя полезната честота стига до 3200Hz максимум...Моят телефон възпроизвежда нормално 16kHz. За повече не съм го изпробвал. Там има други ограничения
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Някъде четох за витамин Б1 на хапчета 3 хапчета на ден натрупвал се във организма и тялото започва да излъчва миризма която гони комарите и не се усеща от човек, Англичани и германци го изкупували по черноморието вместо скъпи мазила .Все още си търся опитни зайчета да пробват и да споделят дали деиства.FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
миг невнимание и вече си татко
Коментар
-
Търсене в гугъл за "б1 срещу комари":НЯКОЙ написа:HARRY77 написа:JONIK написа:като пиете витамин b1 нема да ви хапат комариНЯКОЙ_2 написа:наскоро прочетох някъде(мисля че не беше тук), че витамин Б1 попредпазва от комари по-добре от репелентите. гълташ 2 пъти на ден по 2 хапа и кожата ти почвала да отделя вещества, които не с ехаресват много на комарите. Разбира се, това няма да помогне покраи блато.. но.. е полезен факт
Коментар
-
loki написа:Някъде четох за витамин Б1 на хапчета 3 хапчета на ден натрупвал се във организма и тялото започва да излъчва миризма която гони комарите и не се усеща от човек, Англичани и германци го изкупували по черноморието вместо скъпи мазила .Все още си търся опитни зайчета да пробват и да споделят дали деиства.. Чел, чул, недочел и недочул пиех си по две хапченца и изядох света. Повиши ми се апетита до небесата, а за комарите си останах стръв и то огромна. Може би дозата на Б1 е била по-малка в комплекса - не знам...А някъде бях чел, че организма ни не разтварял изцяло Б Витамините и не трябва да се предозират. Тъй, че и това май-май няма да ни върши работа.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
jenshen73 написа:rebel написа:...Имайте предвид, че като се къпете - пъпките от комар, паяк, бълхи и тн се разнасят и става страшно! Взимаите си антибактериални сапуни и някакви мазила, спиртове или ракия и всичко ще е на 6:D Чиърс!
Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ntodorov написа:loki написа:Някъде четох за витамин Б1 на хапчета 3 хапчета на ден натрупвал се във организма и тялото започва да излъчва миризма която гони комарите и не се усеща от човек, Англичани и германци го изкупували по черноморието вместо скъпи мазила .Все още си търся опитни зайчета да пробват и да споделят дали деиства.. Чел, чул, недочел и недочул пиех си по две хапченца и изядох света. Повиши ми се апетита до небесата, а за комарите си останах стръв и то огромна. Може би дозата на Б1 е била по-малка в комплекса - не знам...А някъде бях чел, че организма ни не разтварял изцяло Б Витамините и не трябва да се предозират. Тъй, че и това май-май няма да ни върши работа.
Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар