Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ултравиолетова лампа за комари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А да препоръчате конкретен репелент против комари ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      http://www.biznesa.com/modules/icontent/inPages/lega/images/kos_01.jpgСори ма не се сдържах
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        emzo написа:
        http://www.biznesa.com/modules/icontent/inPages/lega/images/kos_01.jpgСори ма не се сдържах
        Само да не забравиш ръкавици, че гледам не влизат в комплекта :DАз съм доволен от Autan. Вярно, че е 8-9 лева, но удоволствието да не те хапят кръвопийците е безценно!
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мазането и фъскането ще го откажеш точно на втория ден. Трябва да се нанася през няколко часа. Ще ти излиза поне 5лв/ден на човек. Комарници, ако трябва нещо временно пригоди, 3лв/метъра е комарната мрежа в Алати.За ултразвука - внимавай ако имаш бебе!

Коментар

emzo написа:
            Репелента върши работа, когато си навън.Ползвал съм и спрей и стик на Аутан и Off, доволен съм и от двете.Олекнах с 20лв. и утре сутрин ще докладвам п.с. Прочетох нещо, което леко ме шокира...
            Този принцип не може да бъде приложен за комарите, тъй като те с пренебрежение отминават ултравиолетовите лъчи.
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Е какъв е тоя телефон, чийто говорител генерира ултразвук? И каква е гаранцията че това се случва? Да не би някой да го чува? Абе ще ме скъсате от смях някой ден.

Коментар

rebel написа:
                ...Имайте предвид, че като се къпете - пъпките от комар, паяк, бълхи и тн се разнасят и става страшно! Взимаите си антибактериални сапуни и някакви мазила, спиртове или ракия и всичко ще е на 6
                Глупости говориш колега. Ама добре, че си нямаме доктор дерматолог, че да те хване и да те обори яко. Всъщност пъпката става заради тъпата отрова дето ти я вкарва комара докато те смуче - за да не се усетиш да го убиеш на секундата.@emzo: С постоянен успех, включая и Китен ползваме Autan, Off, и няколко вида влажни кърпички с репелент напоени. @ogi28b: Аз имам 3 вида електронни устройства (не телефони, че там като се сетя полезната честота стига до 3200Hz максимум и до 50минимум), които устройства доста добре си вършат работата. Едното е персонално, някъде около една маса за 4ма предпазва, а другото работи успешно за цяла стая от тухли или голямо дървено бунгало. Малките джаджи са ми на батерийка - дръжи много, можеш да си ги носиш на колана. Големите са 2 вида, но са само за 220V.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

emzo написа:
                  Аутан- изпробвано- ефективно.
                  Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

jenshen73 написа:
                    ...че там като се сетя полезната честота стига до 3200Hz максимум...
                    Високоговорителчето на един телефон без проблем може и да мине 25kHz, ако има кой да му подаде такава честота Моят телефон възпроизвежда нормално 16kHz. За повече не съм го изпробвал. Там има други ограничения
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Сетих се още нещо. Аутан цапа дрехите, Офф не цапа.

Коментар

Някъде четох за витамин Б1 на хапчета 3 хапчета на ден натрупвал се във организма и тялото започва да излъчва миризма която гони комарите и не се усеща от човек, Англичани и германци го изкупували по черноморието вместо скъпи мазила .Все още си търся опитни зайчета да пробват и да споделят дали деиства.
                        FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                        ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                        миг невнимание и вече си татко

Коментар

Търсене в гугъл за "б1 срещу комари":
                          НЯКОЙ написа:
                          HARRY77 написа:
                          JONIK написа:
                          като пиете витамин b1 нема да ви хапат комари
                          Kажи нещо повече.
                          няма нищо повече сле обяд към 2-3 часа взимаш една таблетка и преди лягане още и си ок гадно е че на 4 ден започваш и ти да миришеш на витамин
                          НЯКОЙ_2 написа:
                          наскоро прочетох някъде(мисля че не беше тук), че витамин Б1 попредпазва от комари по-добре от репелентите. гълташ 2 пъти на ден по 2 хапа и кожата ти почвала да отделя вещества, които не с ехаресват много на комарите. Разбира се, това няма да помогне покраи блато.. но.. е полезен факт

Коментар

loki написа:
                            Някъде четох за витамин Б1 на хапчета 3 хапчета на ден натрупвал се във организма и тялото започва да излъчва миризма която гони комарите и не се усеща от човек, Англичани и германци го изкупували по черноморието вместо скъпи мазила .Все още си търся опитни зайчета да пробват и да споделят дали деиства.
                            Да, това го бях чел преди две - три години. Аптеките останали без витамин Б 1 - купували го най-вече германци. Само, че аз чел недочел на своя глава тази година си купих Витамин Б - комплекс . Чел, чул, недочел и недочул пиех си по две хапченца и изядох света. Повиши ми се апетита до небесата, а за комарите си останах стръв и то огромна. Може би дозата на Б1 е била по-малка в комплекса - не знам...А някъде бях чел, че организма ни не разтварял изцяло Б Витамините и не трябва да се предозират. Тъй, че и това май-май няма да ни върши работа.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

jenshen73 написа:
                              rebel написа:
                              ...Имайте предвид, че като се къпете - пъпките от комар, паяк, бълхи и тн се разнасят и става страшно! Взимаите си антибактериални сапуни и някакви мазила, спиртове или ракия и всичко ще е на 6
                              Глупости говориш колега. Ама добре, че си нямаме доктор дерматолог, че да те хване и да те обори яко. Всъщност пъпката става заради тъпата отрова дето ти я вкарва комара докато те смуче - за да не се усетиш да го убиеш на секундата.@emzo: С постоянен успех, включая и Китен ползваме Autan, Off, и няколко вида влажни кърпички с репелент напоени. @ogi28b: Аз имам 3 вида електронни устройства (не телефони, че там като се сетя полезната честота стига до 3200Hz максимум и до 50минимум), които устройства доста добре си вършат работата. Едното е персонално, някъде около една маса за 4ма предпазва, а другото работи успешно за цяла стая от тухли или голямо дървено бунгало. Малките джаджи са ми на батерийка - дръжи много, можеш да си ги носиш на колана. Големите са 2 вида, но са само за 220V.
                              За ухапване от комар ще си признач, че малко на изуст го написах...даже сега като се зачетох по форуми и списания се препоръчва да се натърка със сапун ухапаното място! Но за полазване от паяк съм на 100% убеден, че пъпките се разнасят и обрива се увеличава след къпане! Айде сега за пъпки да не спорим, а? :D Чиърс!
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

ntodorov написа:
                                loki написа:
                                Да, това го бях чел преди две - три години. Аптеките останали без витамин Б 1 - купували го най-вече германци. Само, че аз чел недочел на своя глава тази година си купих Витамин Б - комплекс . Чел, чул, недочел и недочул пиех си по две хапченца и изядох света. Повиши ми се апетита до небесата, а за комарите си останах стръв и то огромна. Може би дозата на Б1 е била по-малка в комплекса - не знам...А някъде бях чел, че организма ни не разтварял изцяло Б Витамините и не трябва да се предозират. Тъй, че и това май-май няма да ни върши работа.
                                Ако поемаш по три хапчета витамин В1 на ден така ще миришеш, че не само от комари ще се предпазиш, а и от дивите животни в гората... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                                Peugeot 301
                                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
                                X