За у дома - истината е в комарниците - излязоха ми по 30тина лв на прозорец и 50тина на врата - 2 балконски врати + 4 прозореца - към 200лв.За навън - Аутан, стик - не цапа и мирише като дезодорант.А най-кошмарните комари които съм виждал са в Сарафово...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ултравиолетова лампа за комари
Collapse
X
-
Женшен - виноват. Не дойдох в Китен, защото както писах в темата на твоя градски за къщичките и прочие - аз съм се заробил с една такава и всяко свободно време съм там мамицата му. За това писах и на колегата, че е робство. Вече отрезвявам и май-май вече ще живея по-целесъобразно за себе си, семейството си и приятелите си. Ползите от направеното там вече са в пъти по-малко от пропуснатото. За Китен - наистина съжалявам, но нищо не ме оправдава.Иначе виждам, че сте оценили нашите летящи изроди. Що се касае за лампите: Gamma, идеята лампата да е пред вратата е добра. Ще върши работа, ако няма разсейваща светлина. Поне тогава, когато спим се надявам, че ще привлече всички гадинчици от стаята и тези, които изпитват интерес към кръвчицата ни отвън. Друг вариант е пред вратата да им оставяме по една кофа кръв и да не ни занимават с глупости :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
От опита ми с лампата, която ние имаме - работи САМО вечер и САМО ако тя е най-яркото нещо в помещението. Прекрасна е за барове и кръчми, които са на открито и със "задушевна" светлина. За добре осветени дневни - не върши никаква работа, да не е магнит за насекоми, а? Неколкократно казвам, че се пазя с няколко метода, но пак казвам: репелените на открито или електронните плашила за комари, за закрито - комарниците (мрежа на прозореца) и електронни джаджи в контакта.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар