Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за SolidWorks

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за SolidWorks

Правя дипломна работа , в която се изисква да се направи безконтактен ел.двигател.Двигателят е направен , но трябва да го развъртя и след това да направя температурна диаграма за разпределението на температурата по двигателя.Проблема е ,че нямам представа как да го развъртя.Може да се развърти , но като в симулацията се даде да върти на вала на двигателя , но на мен ми трябва някакси да симулирам , че двигателят работи , т.е. да му пусна ток .Ще помоля колегите , които са повече на Ти със софтуера за помощ.Става въпрос за версия 2010 на продуктът.Поздрави.

Коментар

Няма братче...Всички сме Аутокад-аджии Иначе познавам човек, който е бог на SolidWorks-а, но не е много по услугите.Къде всъщност я правиш тази дипломна работа?

Коментар

ТУ-София , спец.Машиностроителна техника и технологииАко можеш да го питаш за тази симулация много ще съм ти благодарен

Коментар

Тези симулации са много тромави. Може ние да сме пробвали на слаб компютър, но правихме проста симулация с упражняване на сила върху детайл и постоянно даваше някаква грешка и детайла се разделяше по контурите на различните повърхности по които е отнемано материал - много е бъгаво - не знам дали въобще ще успееш да направиш такава сложна симулация.
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Старите Солиди, които съм свалял все даваха някакви грешки и работеха нестабилно... Версия 2010 е кракната добре и работи безотказно. За съжаление обаче, аз мога само да чертая и сглобявам. Симулациите хич не ги разбирам. А Солида има ли въобще такава симулация, в която и ток да пускаш?

Коментар

Ами един даскал ми каза , че трябвало да има и сега търсим ама за сега йок А за версията - 2010 съм с студентски лиценз не е кракнат

Коментар

Working...
              X