Правя дипломна работа , в която се изисква да се направи безконтактен ел.двигател.Двигателят е направен , но трябва да го развъртя и след това да направя температурна диаграма за разпределението на температурата по двигателя.Проблема е ,че нямам представа как да го развъртя.Може да се развърти , но като в симулацията се даде да върти на вала на двигателя , но на мен ми трябва някакси да симулирам , че двигателят работи , т.е. да му пусна ток .Ще помоля колегите , които са повече на Ти със софтуера за помощ.Става въпрос за версия 2010 на продуктът.Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за SolidWorks
Collapse
X
-
Тези симулации са много тромави. Може ние да сме пробвали на слаб компютър, но правихме проста симулация с упражняване на сила върху детайл и постоянно даваше някаква грешка и детайла се разделяше по контурите на различните повърхности по които е отнемано материал - много е бъгаво - не знам дали въобще ще успееш да направиш такава сложна симулация.
Коментар
-
Humppa
Старите Солиди, които съм свалял все даваха някакви грешки и работеха нестабилно... Версия 2010 е кракната добре и работи безотказно. За съжаление обаче, аз мога само да чертая и сглобявам. Симулациите хич не ги разбирам. А Солида има ли въобще такава симулация, в която и ток да пускаш?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар