Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Безплати SMS съобщения до вс оператори в БГ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Безплати SMS съобщения до вс оператори в БГ

вижте един сайт през който може да се изпращат безплатни смс-и до всички оператори в България.http://www.bulsms.com/Според мен е доста полезно!/копирано от hondabg.com/Поздрави!

А ползвал ли си услугата, работи ли надеждно, нещо повече да кажеш ?

Коментар

ще я пробваме
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Това не го знаех честно казано,но ако работи що не!Ползувал съм само смс услуги(безплатни)от М-тел кък М-тел!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

СМС много отдавна изобщо не ползвам, а ако все пак ми се наложи - изпращам от телефона си.Чудя се за какво се хабите?

Коментар

Не че нещо, незнам и как/за акво е този сайт, ама като го гледам далеч не е ориентиран за безплатни смс-и, а по скоро за смс спам... а като се сетя колко откачам като заполучавам разни оферти по смс и какви скандали съм си разигравал с операторите за да спрат да стига до ен сякакви такива бози....

Коментар

има доста добро обяснение как се случват нещата.Когато и аз се запитах същото се разтърсих и открих едно добро обяснение:
              Както биха попитали много хора - ААА ее каква е далаверата? ИИ каква е уловката?Ми много просто - отдолу на безплатните съобщения се прилагат компактни реклами на фирми, които сами си ги правят и заплащат за това. Чудесно - най-после една реклама да вземе да се изплаща и ние да имаме ползва от нея!
              T.e. не всичко на този свят е измама

Коментар

kalos написа:
                има доста добро обяснение как се случват нещата.Когато и аз се запитах същото се разтърсих и открих едно добро обяснение:
                Както биха попитали много хора - ААА ее каква е далаверата? ИИ каква е уловката?Ми много просто - отдолу на безплатните съобщения се прилагат компактни реклами на фирми, които сами си ги правят и заплащат за това. Чудесно - най-после една реклама да вземе да се изплаща и ние да имаме ползва от нея!
                T.e. не всичко на този свят е измама
                съгласен съм с теб
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Иначе работи и праща на секундата.Хубавото е че няма CAPTCHA верификация.Също при регистрация не иска проверка на валиден номер.Сега ще направя едно скриптче и почвам да спамя :D
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

:Pкажи после дали се получава, че и на мен ще ми свърши работа подобно нещо

Коментар

infineon- ще я бъде ли тази магиика дето я мислиш?Кажи, че има един приятел да му напълня тела със съобщения А всъщност нали има ограничение в броя за един час това как ще стане?

Коментар

Пробвах го,праща смс-и без проблем към Глобул и Мтел,10бр е лимита х 90символа,пиши народе.
                        Marea HLX 147ps

Коментар

колега infineon ще стане ли далаверата с този скрипт дето каза?

Коментар

Working...
                          X