вижте един сайт през който може да се изпращат безплатни смс-и до всички оператори в България.http://www.bulsms.com/Според мен е доста полезно!/копирано от hondabg.com/Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безплати SMS съобщения до вс оператори в БГ
Collapse
X
-
bubachko
Не че нещо, незнам и как/за акво е този сайт, ама като го гледам далеч не е ориентиран за безплатни смс-и, а по скоро за смс спам... а като се сетя колко откачам като заполучавам разни оферти по смс и какви скандали съм си разигравал с операторите за да спрат да стига до ен сякакви такива бози....
Коментар
-
има доста добро обяснение как се случват нещата.Когато и аз се запитах същото се разтърсих и открих едно добро обяснение:Както биха попитали много хора - ААА ее каква е далаверата? ИИ каква е уловката?Ми много просто - отдолу на безплатните съобщения се прилагат компактни реклами на фирми, които сами си ги правят и заплащат за това. Чудесно - най-после една реклама да вземе да се изплаща и ние да имаме ползва от нея!
Коментар
-
kalos написа:има доста добро обяснение как се случват нещата.Когато и аз се запитах същото се разтърсих и открих едно добро обяснение:Както биха попитали много хора - ААА ее каква е далаверата? ИИ каква е уловката?Ми много просто - отдолу на безплатните съобщения се прилагат компактни реклами на фирми, които сами си ги правят и заплащат за това. Чудесно - най-после една реклама да вземе да се изплаща и ние да имаме ползва от нея!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Иначе работи и праща на секундата.Хубавото е че няма CAPTCHA верификация.Също при регистрация не иска проверка на валиден номер.Сега ще направя едно скриптче и почвам да спамя :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар