Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредния измамник - jori

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Модераторите да решават но в други форуми такъв човек го наказват с Бан поне за 2 месеца.

Коментар

pr_00f написа:
      Интересна тема - че и заплахи дажеЕто как се разви вчера същата ситуация в Алфа форума:http://clubalfaromeo.com/forum/showt...амерете приликите и разликите.Награда 1 бира (0.5 л)
      Прилика - така и не става ясно кой е прав и кой е крив. Разлика - там не се стига до заплахи. Чакам си бирата :D p.s. Аман от форумни гангстери
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        pr_00f написа:
        Интересна тема - че и заплахи дажеЕто как се разви вчера същата ситуация в Алфа форума:http://clubalfaromeo.com/forum/showt...амерете приликите и разликите.Награда 1 бира (0.5 л)
        Прилика - така и не става ясно кой е прав и кой е крив. Разлика - там не се стига до заплахи. Чакам си бирата :D p.s. Аман от форумни гангстери
        И аз ги намерих същите! :P И на мен ми се пие биричка :D
        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

И още една разлика има.Хората си уточниха и си оправиха проблема.Значи може.Значи никой не спечели бирата - довечера ще си я изпия с кеф.п.с Всички знаят че бира не давам - всичко изсмуквам.
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Има си тема за коректни и некоректни търговци във форума.Има си и начин да си изясните кой крив,кой прав.Не си отправяйте закани на страниците на форума,за да няма после заслужени предупреждения и по тежки наказания.Темата се заключва.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
            X