Здравейте търсих тема за некорекни "колеги" но не намерих и искам да ви се оплача тука.Преди време пратих един съединител на въпросния. Разбирасе го пратих с еконт "провери преди да платиш" Та пращам си аз съединитела и званя на колегата дали всичко е точно и т.н. Той вика няма проблеми. Обаче след 5 дена звани и "пич пробутал си ми стар и преебан съединител" Викам си на акъла, че не е възможно. Та той ме пита дали не можело да го върне. Аз се съгласих разбирасе, се пак не сам от вчера тука и даржа на добрите обноски и корекноста. Досега нямам недоволен клиент и исках така и да си остане. Праща ми той съединителя утивам аз до еконт и отварям пратката преди да я платя и какво да видя? Дал ми е друг съединител. Гледам аз и виждам че не е моя. И от тогава всеки ден ми нанася психически тормоз и по ГСМа и ми праща собщения,че ще ме преебе и как повече няма да стъпа в форума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредния измамник - jori
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам как така не си намерил друга подобна тема, преди време пак имаше пропищели от такива измамници.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Покупко-продажба чрез куриер-САМО с хора от форума, с които се познавам лично! Ще ви дам пример за реална измама, за щастие не се е случила с мен. По куриер се изпраща мобилен телефон с опция "Виж преди да платиш." Купувачът-измамник плаща 5 лв, за да отвори пратката, подменя за секунди телефона с някакъв боклук, не го одобрява и "отказва" да го получи. За 5 лв., колкото са транспортните разходи, измамникът получава работещ мобилен телефон.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Покупко-продажба чрез куриер-САМО с хора от форума, с които се познавам лично! Ще ви дам пример за реална измама, за щастие не се е случила с мен. По куриер се изпраща мобилен телефон с опция "Виж преди да платиш." Купувачът-измамник плаща 5 лв, за да отвори пратката, подменя за секунди телефона с някакъв боклук, не го одобрява и "отказва" да го получи. За 5 лв., колкото са транспортните разходи, измамникът получава работещ мобилен телефон.
Коментар
-
Колеги, със сигурност историята има две гледни точки. Купувачът има право на своя отговор, разбира се. Приканвам всички потребители да се въздържат от коментари, различни от темата, и всяко твърдение или обвинение да бъде подплатено с доказателства. В противен случай обиждате друг потребител. Напомням и точка 8 от правилата на разделите за търговия:8. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.С други думи - всеки има глава на раменете си, поема някакъв риск, и после сам се оправя! Темата за "Коректни и некоректни търговци" се намира в раздел "Продавам авточасти" - разделът чрез който най-вероятно е станала въпросната проблемна сделка.
Коментар
-
Аз купувам и продавам във форума,защото това е едно от добрите неща в него да се намери всичко по всяко време на цена,която устройва всеки!Купувам неща от всеки,който го предлага,но стане ли гаф от този сорт отивам където и да се намира купувача и му правя поразии за 3-но повече пари.А за отговорността разбира се,че всеки си я носи сам!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Другия потърпевш съм аз. Решавам, че ще си купя амортисьори предни от форума, намирам ги, пича мн обеснителен звънна ми и се разбрахме. Казах му да ми ги прати с опция да отворя. Отивам аз в офиса и те викат такава пратка нямаме(бях му казал изрично да ги пусне в този офис). Провери момичето и каза, че са в другия. Отивам и там хората ми казват "еми не е посочена опцията за отваряне". Много се ядосах но си викам айде ще ги взема. В къщи ги отворих и ми се сториха адски меки, но чесно казано не бях държал в ръка газов амортисьор и за това неможах да преценя. След седмица ги монтирах на колата, която стана десетки пъти по-голям кораб от това което беше. След като му се обадих той каза, че можело да съм им направил нещо и затова нямало да ми върне парите. Какво ще им направя за една седмица ми е много чудно. Така си изгорях с 80 лева. Писах в теми, предупреждавах, но ефект няма. Човека в момента си има отворена тема с 2-3 коли на части и си продава яко.Е все пак внимавайте!ridikFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Наистина трябва да се внимава. За един сватба, за друг брадва. Времената са сложни. Оня ден моята мнителност ( вече я имам в излишък и май с право ) ме спаси от коварство и то от човек, чийто вид и възраст въобще не предполагаха измама. Вяра имам вече само на пипнато, видяно и платено...Жалко е наистина в 21 - ви век, но в държавенцето ни абсурдите ни идват в повече. Както оня ден беше казал по ТВ един бежанец за България:"Това е държава в, която всичко е възможно и всичко е невъзможно". Пазете се...Е доколкото можем де.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
snake написа:Купувачът-измамник плаща 5 лв, за да отвори пратката, подменя за секунди телефона с някакъв боклук, не го одобрява и "отказва" да го получи. За 5 лв., колкото са транспортните разходи, измамникът получава работещ мобилен телефон.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Нее колега нещо си се объркал,понеже аз не разбирам и ти се възполза от това,и ми каза че е перфектен,отидох и го занесох на майстора и той ми каза че няма да ми сложи този боклук,измери ми феродото и беше 5мм.Аз ти казах че ще пусна тема че си некоректен ама ти си голям тарикат и за да заблудиш колегите си избързал с твоята версия,няма прблем ти парите ще ми ги дадеш и лихвите ама защо трябва да е така,не че те заплашвам ама очаквай в най скоро време компания и то от съфорумци тарикатче :D
Коментар
-
Интересна тема - че и заплахи дажеЕто как се разви вчера същата ситуация в Алфа форума:http://clubalfaromeo.com/forum/showt...амерете приликите и разликите.Награда 1 бира (0.5 л)
Коментар
-
И още нещо лъже колегата,върнатия съединител не е ходил до еконт да го гледа,защото аз несъм отбелязвал опцията виж преди да платиш. И когато му писах лично той ми отвърна това _VIP_Пуснато на:Сря, 21 Юли 2010 18:26:35 Пуснато на: Сря, 21 Юли 2010 18:26:35 aa ma ti si go pratil li? Chakam zaplata tia dni i shte ida da si go priberaАко е перфектен защо в началото се съгласи да си го вземе, вика ами може и да не става.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар