Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредния измамник - jori

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поредния измамник - jori

Здравейте търсих тема за некорекни "колеги" но не намерих и искам да ви се оплача тука.Преди време пратих един съединител на въпросния. Разбирасе го пратих с еконт "провери преди да платиш" Та пращам си аз съединитела и званя на колегата дали всичко е точно и т.н. Той вика няма проблеми. Обаче след 5 дена звани и "пич пробутал си ми стар и преебан съединител" Викам си на акъла, че не е възможно. Та той ме пита дали не можело да го върне. Аз се съгласих разбирасе, се пак не сам от вчера тука и даржа на добрите обноски и корекноста. Досега нямам недоволен клиент и исках така и да си остане. Праща ми той съединителя утивам аз до еконт и отварям пратката преди да я платя и какво да видя? Дал ми е друг съединител. Гледам аз и виждам че не е моя. И от тогава всеки ден ми нанася психически тормоз и по ГСМа и ми праща собщения,че ще ме преебе и как повече няма да стъпа в форума.

Не знам как така не си намерил друга подобна тема, преди време пак имаше пропищели от такива измамници.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Покупко-продажба чрез куриер-САМО с хора от форума, с които се познавам лично! Ще ви дам пример за реална измама, за щастие не се е случила с мен. По куриер се изпраща мобилен телефон с опция "Виж преди да платиш." Купувачът-измамник плаща 5 лв, за да отвори пратката, подменя за секунди телефона с някакъв боклук, не го одобрява и "отказва" да го получи. За 5 лв., колкото са транспортните разходи, измамникът получава работещ мобилен телефон.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        Покупко-продажба чрез куриер-САМО с хора от форума, с които се познавам лично! Ще ви дам пример за реална измама, за щастие не се е случила с мен. По куриер се изпраща мобилен телефон с опция "Виж преди да платиш." Купувачът-измамник плаща 5 лв, за да отвори пратката, подменя за секунди телефона с някакъв боклук, не го одобрява и "отказва" да го получи. За 5 лв., колкото са транспортните разходи, измамникът получава работещ мобилен телефон.
        баси мамата, тия от офиса каде са гледали

Коментар

Е те да не са кучета-пазачи? Имаш 15-ина минути да разгледаш стоката преди да я получиш. Колко му е да я подмениш, докато някоя отегчена служителка реди пасианс или се занимава с друг клиент? Случката е съвсем реална.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Колеги, със сигурност историята има две гледни точки. Купувачът има право на своя отговор, разбира се. Приканвам всички потребители да се въздържат от коментари, различни от темата, и всяко твърдение или обвинение да бъде подплатено с доказателства. В противен случай обиждате друг потребител. Напомням и точка 8 от правилата на разделите за търговия:8. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.С други думи - всеки има глава на раменете си, поема някакъв риск, и после сам се оправя! Темата за "Коректни и некоректни търговци" се намира в раздел "Продавам авточасти" - разделът чрез който най-вероятно е станала въпросната проблемна сделка.

Коментар

Аз купувам и продавам във форума,защото това е едно от добрите неща в него да се намери всичко по всяко време на цена,която устройва всеки!Купувам неща от всеки,който го предлага,но стане ли гаф от този сорт отивам където и да се намира купувача и му правя поразии за 3-но повече пари.А за отговорността разбира се,че всеки си я носи сам!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И аз съм купувал от колеги чрез обява във форума, но никога не съм имал проблем. Заради такива се разваля доверието и тоя тип услуги.
                Fiat Marea TD100

Коментар

Другия потърпевш съм аз. Решавам, че ще си купя амортисьори предни от форума, намирам ги, пича мн обеснителен звънна ми и се разбрахме. Казах му да ми ги прати с опция да отворя. Отивам аз в офиса и те викат такава пратка нямаме(бях му казал изрично да ги пусне в този офис). Провери момичето и каза, че са в другия. Отивам и там хората ми казват "еми не е посочена опцията за отваряне". Много се ядосах но си викам айде ще ги взема. В къщи ги отворих и ми се сториха адски меки, но чесно казано не бях държал в ръка газов амортисьор и за това неможах да преценя. След седмица ги монтирах на колата, която стана десетки пъти по-голям кораб от това което беше. След като му се обадих той каза, че можело да съм им направил нещо и затова нямало да ми върне парите. Какво ще им направя за една седмица ми е много чудно. Така си изгорях с 80 лева. Писах в теми, предупреждавах, но ефект няма. Човека в момента си има отворена тема с 2-3 коли на части и си продава яко.Е все пак внимавайте!ridik
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Наистина трябва да се внимава. За един сватба, за друг брадва. Времената са сложни. Оня ден моята мнителност ( вече я имам в излишък и май с право ) ме спаси от коварство и то от човек, чийто вид и възраст въобще не предполагаха измама. Вяра имам вече само на пипнато, видяно и платено...Жалко е наистина в 21 - ви век, но в държавенцето ни абсурдите ни идват в повече. Както оня ден беше казал по ТВ един бежанец за България:"Това е държава в, която всичко е възможно и всичко е невъзможно". Пазете се...Е доколкото можем де.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

snake написа:
                      Купувачът-измамник плаща 5 лв, за да отвори пратката, подменя за секунди телефона с някакъв боклук, не го одобрява и "отказва" да го получи. За 5 лв., колкото са транспортните разходи, измамникът получава работещ мобилен телефон.
                      Ми това се избягва, вече по куриер се пращат доста скъпи телефони и в документите се вписва и сериен номер на телефона. То при толкова ментаци много ясно, че ще ти го подменят.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Нее колега нещо си се объркал,понеже аз не разбирам и ти се възполза от това,и ми каза че е перфектен,отидох и го занесох на майстора и той ми каза че няма да ми сложи този боклук,измери ми феродото и беше 5мм.Аз ти казах че ще пусна тема че си некоректен ама ти си голям тарикат и за да заблудиш колегите си избързал с твоята версия,няма прблем ти парите ще ми ги дадеш и лихвите ама защо трябва да е така,не че те заплашвам ама очаквай в най скоро време компания и то от съфорумци тарикатче :D

Коментар

Интересна тема - че и заплахи дажеЕто как се разви вчера същата ситуация в Алфа форума:http://clubalfaromeo.com/forum/showt...амерете приликите и разликите.Награда 1 бира (0.5 л)
                          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

И още нещо лъже колегата,върнатия съединител не е ходил до еконт да го гледа,защото аз несъм отбелязвал опцията виж преди да платиш. И когато му писах лично той ми отвърна това _VIP_Пуснато на:Сря, 21 Юли 2010 18:26:35 Пуснато на: Сря, 21 Юли 2010 18:26:35 aa ma ti si go pratil li? Chakam zaplata tia dni i shte ida da si go priberaАко е перфектен защо в началото се съгласи да си го вземе, вика ами може и да не става.

Коментар

Ето едно от долните му оправдания._VIP_Пуснато на:Чет, 22 Юли 2010 15:11:00 Пуснато на: Чет, 22 Юли 2010 15:11:00 vobshte ne mi e smeshno i na men Neska treashe da mi dadat edni pari i me izigraha, neska niama kakvo da vecheriam

Коментар

Working...
                              X