Относно тази обява http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60416 имам клиент за колата , но два дена ни вест ни кост от нея ако някои има няква връзка с нея нещо телефон скаип ала бала нека се свърже с нея или д ами го даде да и се обадим, че моя човек ша земе си хареса нещо друго пък тва пунто ми се вижда читаво.С такова заглавие темата изглежда лошо, все едно нещо се е случило с нея!Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся контакти с колежката mims относно продажба на кола
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да вчера последно в 12, а на мен в 16 ми сервират че търсят малка кола, пунто, корса , клио, хонда, ама наи вече пунто, и за късмет продавачката я няма на сергиятаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ще излезе че ми е комшиика а немога да я намеря, е гати кво разследване се заформи за една обява разбрах че бачка в динекспрес а явката също бачка там и ще намерим връзка Накрая остава да каже че се е отказала от продажбата :D Не че моя е на 100 % сигурен ама барем да го видим знае ли се , може да си стиснат ръцетеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар