Някой може ли да ми каже къде се намира автокъщата, в което е това Ауди, че най-вероятно в Неделя ще трябва да ида да го видя за брат ми.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=detailsАко някой е ходил или му е на път и огледа колата външно да сподели мнение.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към колегите от Пазарджик
Collapse
X
-
Колега автокъщата се намира на изхода от Пазарджик посока Пловдив. На излизане от града в дясно има един Лукоил, където е снимана и колата, а автокъщата е малко след това. В понеделник имам път през там, но ще е късно за теб щом ще ходиш в неделя.Успех в избора!НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
-
Re: Молба към колегите от Пазарджик
Geraka написа:Някой може ли да ми каже къде се намира автокъщата, в което е това Ауди, че най-вероятно в Неделя ще трябва да ида да го видя за брат ми.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=detailsАко някой е ходил или му е на път и огледа колата външно да сподели мнение.Мерси предварително.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Че е снимана на "Лукойл", това е ясно. Но не мога да се ориентирам точно на коя от 4-те в града, ако изобщо е снимана в Пазарджик. Тази автокъща и аз я търсих преди време пак за едно Audi A4, но малко по-дърто, и не я намерих. Всъщност стигнах до СБА, което е на изхода на Пазарджик в посока Пловдив и нито една от авто-къщите до там не беше "Етика ауто", но не съм продължавал след това, а "Лукойл" май се пада малко след СБА. Утре ще се опитам пак да намина оттам, поне на външен вид да го видя това ауди какво представлява.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Днес към 14 ч. намерих автокъщата-намира се на около километър след табелата за края на Пазарджик в посока Пловдив. За съжаление беше заключена. Колите не бяха много, но не го видях това ауди.emzo написа:Това е Колата.С голямо К !Карах същото, само че авант и с-лайн. .Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Ами пробвах я на завои по Ягодовския баир с няма да казвам цифри......И аз го взимам с ...няма да казвам цифри ....ама в двете ленти, онуй е със заводско спортно окачване и не мърда от пътя.Най-ми хареса това, че при 4000рпм двг НЕ се чува в купето ! Абе висок клас кола....F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Май се отказахме от това Ауди. Има хора, които са го оглеждали и не е добре, а и е твърде ниска цената за точно таквъ екземпляр.Сега има нова цел, но е в Дупница: http://www.cars.bg/u178591Някой ако има инфо да свирка. Може и като цяло за колата, ако сте чували нещо. Знам, че не са италянки, но съм сигурен поне, че тук има хора които могат да помогнатEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
На това му е доста по-скъпа поддръжката, колата изглежда голямa, но като вляза вътре и ми е тясно. Много въздушни възглавки и системи за безопасност имаше.12 или 14 , не помня точно.Купето е доста тежко и тези коне не са му много.Возил съм се в такова ама турбо бензин :PБих предпочел Аудито като по-масова и заради наличието на ваг-ком-аF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ами аз пък съм чувал за двигателя, че е здрав като бик До като на Аудито мисля, че знаеш каква слава му се носи точно на 2.5 TDi....Тия валове за нищо ги нямат :D Иначе нищо не е сигурно още....Опциите са Audi A4(B6) , Lexus Is200, Mazda6 - дизеловата, дето е 136 коня или бензбиновата 2,3 и последното попълнение е Волвото. Я кажи малко повече за тоя турбо бензин, че ме заинтригуваEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Mazda-та дизеловата като вървеж е зле.2.5 TDI с проблемните валове са само 150к.с., този двигател (180к.с.) е читав, доколкото знам. Повече инфо във ВАГ ТДИ клуба, аааа ..... дизел клуба Нищо не знам конкретно за колата, само ме повозиха, ако избереш волво спри се на точен мотор и ще разпитам.Волво сбирките ги посешавам чат пат, друго си е шведскотоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
такова волво има мой роднина...возил съм се...просто е уникален автомобил и като возене и като вървеж...и изобщо не ми беше тесничко...аудито е по злобно но определено между двете бих се спрял на волвото относно това че конете му били малко...2.4 мотор със 163кс...това ако е слаб мотор...то да не тежи 3 тона...повече от достатъчни са му...все пак не е състезателна кола...2.4D (2006-2009): 120 kW (163 PS; 161 hp) , 340 N·m (250 lb·ft) , diesel, turbo340Nm....хич не му идват слабички със сигурност...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:2.4 мотор със 163кс...това ако е слаб мотор...то да не тежи 3 тона...повече от достатъчни са му...все пак не е състезателна кола...2.4D (2006-2009): 120 kW (163 PS; 161 hp) , 340 N·m (250 lb·ft) , diesel, turbo340Nm....хич не му идват слабички със сигурност...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар