Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маршрут Бургас - Варна?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Ама ти верно си спамаджийка от класа. Първо твърдеше, че няма 3 или 4 ленти по пътя. Като ти доказах, че има, почна да твърдиш, че не облекчавали кой знае колко трафика.Сега стигнахме и че закона сме нарушавали...За пътя Пловдив-Асеновград казах че лесно се разминават 3 коли (там са си 2 лентите), ти ми казваш, че едвам сте се разминали 4. Е, ако бяхте 5, хич нямаше да се разминете.Отказвам да споря с тебе, и без това оспамихме темата на човека.

    Коментар


      #17
      Пресни впечатления от маршрута. Завръщам се току-що от отсечката Елхово - Варна през Бургас. 230 километра в едната посока. Наистина, специално от Слънчев бряг до Обзор, не е за хора със слаби нерви. Попаднеш ли зад нещо бавно, така си минаваш целия проход, защото трафикът е много интензивен и дори на 1-2-те удобни отсечки трудно може да се изпревари. На отиване към Варна реших да спазвам всички ограничения и забрани за изпреварване и стигнах за 3 часа и 20 минути. На връщане си поотпуснах малко крака, но достигнах пак до т. нар. Обзорски проход и дотам. Резултат - пак 3 часа и 20 минути. Извод - бързаш, не бързаш - все тая. Препоръка - решиш ли да минаваш оттам, трябва дебело перде да ти падне пред очите, да се въоръжиш с търпение и от нищо да не ти пука и се пускаш. Ако се изнервяш лесно, не по този маршрут.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

      Коментар


        #18
        3 часа са нещо нормално за 230 км, ако ще и никой да няма на пътя, стига да спазваш ограниченията.При постоянна скорост 90 км/ч би трябвало да минеш 230 км за около 2 часа и 40 минути, но тъй като минаваш през доста населени места, а има и доста ограничения - средната скорост няма как да ти е по-висока от 70-75 км/ч, то времето става 3 часа и 10 минути.Не знам за колко по-бързо искаш да го минеш, но това е нормалното време, ако спазваш всички ограничения и хич да няма трафик.На мен миналата седмица Ямбол-Несебър (140 км) ми отне точно 2 часа, като по магистралата съм карал със 160. По другия път си карах нормално, без да се бавя никъде, просто си карах с движението, което вървеше с около 80-90...

        Коментар


          #19
          Прав си. Аз все пак ги смятам 3 часа и 20 минути до крайната точка във Варна, докъдето бях тръгнал - все съм карал из града 10-15 минути, но нали все ни се иска по-бързо и по-бързо. Но този Обзорски проход не отговаря на интензитета на движението - той си е останка от едно време. На другите места са поразширили тук-там и е що-годе добре, но най-добре ще е една магистрала, въпреки че много трудно ще стане през този пресечен терен.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

          Коментар

          Working...
          X