Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте какви мошеници са и как лъжат в ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО
Collapse
X
-
gdd55
-
Нали знаете... не е луд този дето яде баницата, а този, който му я дава! Истината е, че, като всички други зарибявки в началото се давата големи пвчалби, джакпота се целеше лесно. Сега минават седмици преди някой да уцели малко над 1000лв. А предаването е вече в три части макар и не в прайм тайма. А това, че за секунда в "Бързи пари" има 600 позвънявания, какво ще кажете? Нормално мислещ човек в началото може да се хване на куката, но доста бързо би усетил, че шансът за печалба е по-мижав от минимален и би спрял да праща sms-и, или да се обажда с, което дава повод тези игри да се разрастват. Но уви! Българинът е упорит! P.S. Не приемайте картинки от линка за чиста монета! Много лесно може да се манипулират с photoshop.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
valataat написа:и аз изпратих маил на господарите и им написах,че ако нямат възможност да го излъчат ще пробваме с БТВ или БНТ или.....По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
Коментар
-
Vladim написа:P.S. Не приемайте картинки от линка за чиста монета! Много лесно може да се манипулират с photoshop.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Е не се ядосвайте толко бе хора...Тва го има навякъде, не само в БГ. То това е идеята на тези игри. Господарите, според мен, или която и да е друга телевизия, трудно ще се навият да направят проучване. Имам чуството, че няма да почнат медийна война заради едно предаване..FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Ми аз това го видях за първи път преди повече от година и половина и на колко хора съм им казал не е истина, ама обикновенно това си тема за по бира... Никъде не са ви казали че може да спечелите всички суми обикновенно освен джакпота са още 2 или 3.. Мога само да ви кажа че по разумните хора обикновенно са направо имунизирани от такива хазартни измами(те разумните хора и не играят хазартни игри с надеждата за печалба) просто пари не се изкарват от лотарий
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар