Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте какви мошеници са и как лъжат в ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте какви мошеници са и как лъжат в ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО

http://merlin-magic.com/modules.php?...rticle&sid=330

Нормално... То ако е направено всеки път да се печелят големите суми, няма да им се види края... Иначе наистина е добро предложението, това да се покаже на "Господари на Ефира".
    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Аз пратих e-mail на господари на ефира пратете и вие gospodari@gospodari.com

Коментар

Е бива, бива ама това е прекалено!!!
        Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

Нищо ново. В тая страна всички са тарикати и мошеници на дребно! Кокошкарска му работа!. Въпроса е, че винаги трябв а да се има едно на ум за всякакви такива оферти дето ти подаряват пари ей така. Няма безплатен обяд на тоя свят!
          FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Измамници мръсни!

Коментар

Нали знаете... не е луд този дето яде баницата, а този, който му я дава! Истината е, че, като всички други зарибявки в началото се давата големи пвчалби, джакпота се целеше лесно. Сега минават седмици преди някой да уцели малко над 1000лв. А предаването е вече в три части макар и не в прайм тайма. А това, че за секунда в "Бързи пари" има 600 позвънявания, какво ще кажете? Нормално мислещ човек в началото може да се хване на куката, но доста бързо би усетил, че шансът за печалба е по-мижав от минимален и би спрял да праща sms-и, или да се обажда с, което дава повод тези игри да се разрастват. Но уви! Българинът е упорит! P.S. Не приемайте картинки от линка за чиста монета! Много лесно може да се манипулират с photoshop.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Що се нервите бе приятели? Че това си е нещо нормално за наща мила родина! Нещо като да те спре катаджия, да не ти се представи, да те обиди с държанието си но супер властоимащ и да ти напише акт за нещо несъществуващо! Или може би .... бе за всично сме си виновни ние!!!

Коментар

и аз изпратих маил на господарите и им написах,че ако нямат възможност да го излъчат ще пробваме с БТВ или БНТ или.....
                  Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
                  Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

valataat написа:
                    и аз изпратих маил на господарите и им написах,че ако нямат възможност да го излъчат ще пробваме с БТВ или БНТ или.....
                    Абе много сте се запенили май не виждате ли че път до ДЖ-пода има да верно е че е само за медиуми амаПЪТ ИМА и към всички суми независимо от каде ше минеш и колко трябва да си тъпС здраве
                    По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
                    Дедра Турбо Интеграле

Коментар

Vladim написа:
                      P.S. Не приемайте картинки от линка за чиста монета! Много лесно може да се манипулират с photoshop.
                      Не не, и аз съм засичал понякога че няма път до дадена сума. Точно заради това се е възмутил автора на нея тема... Има път до СДП, но за сумите от 3-4-5 бона - няма. А относно фотошопа - като го гледам тоя екран с бликове от светкавица, малко трудно ще се фотошопира... Ама нищо чудно и да е монтаж, не оспорвам. Относно "Бързи Пари", някой от вас, или близки, приятели, познати - печелил ли е?Звънял съм най-много 10-тина пъти. Явно имаше проблем с централата им, защото след като си издиктувам имена и телефон и чакам за "участие", веднага ми дава заето (тут-тут-тут-тут...) Не ми казва "Съжаляваме, бла-бла..." Това съм забелязал че се случва доста често, дори наскоро гледах едно предаване - на двама подред, за един и същ въпрос им изключи... Е какво, хората сами затварят, така ли излиза...? Звъни, набутва се, а после затваря... Странно.Най-ме издразни когато "каката" се изцепи: "АААХ! Ах... Ама защо затворихте...?? Не искате ли да спечелите 1000лв???"А аз в това време изсипах всички най-цветущи родни псувни...! Може и да не е бил моя този сигнал "заето" който чух и в слушалката и в телевизора, но кой знае... Може и аз да съм бил наред. Карък... Както и да е, спрях да се обаждам защото ми се отразява лошо в телефонната сметка... :D Досега единствения сред познатите ми който съм чул че е спечелил от "Бързи пари", е едно момче от квартала което каза че е спечелило 100лв. Но така и не съм го питал дали са му дали парите...
                      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Тези игри са направени само за да взимат парите на хората.Аз съветвам всички-НЕ ПУСКАЙТЕ СМС-И,САМО СЕ НАБУТВАТЕ!Не искам да обиждам никого,ама не мога да разбера защо здраво мислещи хора се връзват на тия глупости.
                        Punto SX 1,2 75ks

Коментар

Е не се ядосвайте толко бе хора...Тва го има навякъде, не само в БГ. То това е идеята на тези игри. Господарите, според мен, или която и да е друга телевизия, трудно ще се навият да направят проучване. Имам чуството, че няма да почнат медийна война заради едно предаване..
                          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Обобщавам-тези игри са за наивни хора! Дали има изход към голяма сума, или всички водят, към малки-много лесно се установявя, като гледаш предаването няколко пъти! За съжаление огромен брой от обаждащите се са над 55-60 години-и без това бедните пенсионери!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ми аз това го видях за първи път преди повече от година и половина и на колко хора съм им казал не е истина, ама обикновенно това си тема за по бира... Никъде не са ви казали че може да спечелите всички суми обикновенно освен джакпота са още 2 или 3.. Мога само да ви кажа че по разумните хора обикновенно са направо имунизирани от такива хазартни измами(те разумните хора и не играят хазартни игри с надеждата за печалба) просто пари не се изкарват от лотарий

Коментар

Working...
                              X