Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте какви мошеници са и как лъжат в ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

никога не съм се обаждала, а нямам и намерение
    Bravo, 1.8 16V

Коментар

:D Тъпо, но ефикасно не се бях замислял за това. (сигурно защото попринцип не играя на такива игри) Кой знае още за какви ли работо не ни лъжат.
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Capoeira написа:
        Мога само да ви кажа че по разумните хора обикновенно са направо имунизирани от такива хазартни измами(те разумните хора и не играят хазартни игри с надеждата за печалба) просто пари не се изкарват от лотарий
        В случая с "хазарта", мога да те уверя че "по-разумните" хора, стават по-лесна жертва на подобни игри с наивитета си.Едва ли ще ти повярвам ако напишеш че никога не си участвал в какъвто и да е вид лотария/хазарт.Не вярвам никога да не си пускал било то - ТОТО, Еврофутбол, Бинго, лотарийни билети или другите - дето се търкат, и т.н.... Просто не ти вярвам.Можех и аз да пиша от позиция на Силата, че тия игри са само за наивни и глупави хора, но не го направих защото ще обидя неправомерно хора които не познавам.Все пак, благодаря че ме постави на място. Аз се чудех що съм си купил Фиат, а то ето какво било - понеже не мисля, и съм неразумен...
        1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Working...
        X