Някой пътувал ли е през Румъния за Будапеща? Аз си го представям през Връшка чука за кратко през Сърбия, за да се избегне фериботът Видин-Калафат, някъде трябва да се влезе в Румъния, кара се посока Тимишоара, Сегед и оt там магистралата към Будапеща.Досега винаги съм минавал през Сърбия (Ниш-Белград-Сегед), сега за разнообразие ми се пътува по друг път. През Румъния съм минавал преди много време, тогава беше гадно-полицаи, лоши пътища, такси на границата.....Но сега не знам дали има пътни такси, еко такси и въобще как са нещата за пътуване от там.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуване през Румъния
Collapse
X
-
Re: Пътуване през Румъния
cheruna написа:...полицаи, лоши пътища, такси на границата.
-
В Румъния няма околовръстни,пътя минава през центъра на селата или градовете-каруци,колелета, дупки в изобилие,табелите са рядкост и ако ги има, почти не се разбират,моя съвет е-карай си през Калотина-Ниш-Белград-Сегед-Будапеща,щом си минавал ,го знаеш,а и никак не е лош,особенно откакто оправиха дефилето преди Ниш.През Румъния избора ти е Видин-Калафат-Крайова-Турну Северин-Тимишоара-Арад-Сегед-Будапещадругия избор ти е Русе-Букурещ-Питещи-Сибиу-Арад-Сегед-Будапеща.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Re: Пътуване през Румъния
cheruna написа:Някой пътувал ли е през Румъния за Будапеща? Аз си го представям през Връшка чука за кратко през Сърбия, за да се избегне фериботът Видин-Калафат, някъде трябва да се влезе в Румъния, кара се посока Тимишоара, Сегед и оt там магистралата към Будапеща.Досега винаги съм минавал през Сърбия (Ниш-Белград-Сегед), сега за разнообразие ми се пътува по друг път. През Румъния съм минавал преди много време, тогава беше гадно-полицаи, лоши пътища, такси на границата.....Но сега не знам дали има пътни такси, еко такси и въобще как са нещата за пътуване от там.
Коментар
-
cheruna написа:Airfan написа:Кога ще пътуваш за Будапеща? Аз ще пътувам за Будапеща на 6 август, но планирам да мина през Сърбия.
Коментар
-
cheruna написа:Airfan написа:Кога ще пътуваш за Будапеща? Аз ще пътувам за Будапеща на 6 август, но планирам да мина през Сърбия.Marea HLX 147ps
Коментар
-
VesMil написа:cheruna написа:Airfan написа:Кога ще пътуваш за Будапеща? Аз ще пътувам за Будапеща на 6 август, но планирам да мина през Сърбия.
Коментар
-
Миналата година се връщах през Румъния, и ми излезе през носа 370 километра ги минавах 10 часа, навсякъде бяха в ремонт, нагледах се на безсмислици по пътя, добре че не видях никъде полицаи, но това щеше да е върха - пътни полицаи в държава дето няма път... Последните 60 70 км преди БГ граница все пак имаше хубав път. Това е което мога да кажа - инфото е от миналото лято.
Коментар
-
Uneek написа:Миналата година се връщах през Румъния, и ми излезе през носа 370 километра ги минавах 10 часа, навсякъде бяха в ремонт, нагледах се на безсмислици по пътя, добре че не видях никъде полицаи, но това щеше да е върха - пътни полицаи в държава дето няма път... Последните 60 70 км преди БГ граница все пак имаше хубав път. Това е което мога да кажа - инфото е от миналото лято.Marea HLX 147ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар