Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към колегите от София.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Молба към колегите от София.

    Здравейте,имали някой,които е гледал тази кола? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...271&f1=details Или евентоално ако може да я погледне.Колата е за приятел не е за мен.Ако е читава смятаме да дойдем в събота да я видим и евентоално да я вземем.Интересуваме сега както е с немски номера дали всичко и е платено.Благодаря.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

    #2
    Доколкото виждам в обявата е платена само ГО.От там те чакат Еко такса,номера ,талон и т.н.Гражданската най-вероятно е на разсрочено ,но това не те бърка.За да се каже дали колата е читава трябва да се води в сервиз,а това струва пари,Ако е само да се види на първо четене мога да се наема.Ако искате ми се обадете на 0887723661 Калин.
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

    Коментар


      #3
      1. Това не са немски номера, а съвсем обикновени временни номера. Както казва колегата най-вероятно е платена само ГО и то за три месеца.2. Тази цена е толкова ниска, че чак е подозрително ниска, а колата изглежда перфектно на снимките - доколкото може да се каже от снимка3. Оглед просто като оглед не върши работа. Трябва да се провери състоянието й в сервиз, да се направи диагностика и т.н. Хубавото е, че след като има номера може да се подкара и да се усети състоянието на ходовата част.Аз бих се наел също, но ако се окаже след това, че половината неща по електрониката са за смяна не отговарям :P
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

      На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

      Коментар


        #4
        Именно добрият външен вид и цената я правят много отрактивна.И аз си мисля,че ще и има нещо.Ако решим да дойдем да я гледаме ще се обадя на колега от форума да я закачи на място да я види.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

        Коментар


          #5
          Понеже се изказаха, че цената е нереално ниска, само за да направя спора, ще кажа, че цената е нормална ... Койото иска да го убеждавам ... на лични ...
          Fiat Forum Bulgaria

          Прекаленият светец и богу не е драг !

          Коментар


            #6
            На снимките изглежда доста добре Само където са изтърбушили оригиналното CD Както ти казаха колегите - задължително сервиз и е хубаво да отидеш с човек , който има такава (било то 156/147 или с TS двигател) . Не трябва да трака като дизел като я запалите , въпреки , че е чест проблем . При огледа да наблегнат на предните носачи и двигателя (дебитомер, ламбда сонда , свещи ... ) Успех и да се похвалите после
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

            Коментар


              #7
              Един колега вече се зае да отиде да я види,сега чакаме да каже дали си струва да ходим да я гледаме.Благодаря на всички който се отзоваха.
              ex. punto elx 1.2i
              Lancia Libra 1.6

              Коментар

              Working...
              X