Стеф, .... сравнявам 156, защото парите и са подобни. Не виждам къде е проблема ... момчето има няк’ви пари ... казано ли е, че модела трябва да е ’90 ? Така ... преки наблюдения имам към бмв-то на братовчед ми, който живее у нас . Взе си колата преди моята ... половин-една година. Мотора е 2.0 с пластмасовите колектори.И се започна ... кара 1 година ... ок ... само масло ... после ... почна да трака веригата на вануса ... няма ванус ... разход 12-14 в София. Редовен номер при тез. После ... не му работи доло конзолата с часовника ... само от време на време. Прецака му се неговото стъкло и понеже не му се дават към 400 лева да го оправи вече половин година не му бачка стъклото, с разглобена врата е и търси нек’ви там чарколяци по моргите. Днес ме вози при него .... задни амортисьори - двата. Отпред ... мамата си е ебало ВСИЧКО. При всяка дупка на мен ми призляваше от тия шумове ... Аз карам по-душмански от него ... не, че тоя я пази, ама аз си карам яката ... Забравих да спомена проблемите с алармата от самото начало. Сега си отключва с ключа САМО от дясната врата, че на лявата не знам там к’во и има ... Аз за 3 години, изключае птп-тата, по окачването съм сменил 2та носача за 120 лева, тампоните към стабилизиращата за 6 лева. айде и за труд още 60 ... По електрониката, само сервото, за 80 лева ... Карета триплоиди - от двете страни. И отляво лагера вътрешния към скоростната с маншона. Кай ги за тия работи 200 лева ... грубо ... Друго ... само съм изправял стоманени джанти и лепил гуми ... Т’ва ми е прякото сравнение ... А да ... и миналата година до морето той кара с 80, защото предните носачи бяха дали фира и като караше по-бързо, тракаха и блъскаха на волана ... Т’ва се сетих за сега ... Т’ва е сравнението с него, към конкретния модел, за който говориш. Имам още 1 познат .... добър познат със същото, но не е с пластмасовите колектори ... И двамата са за смяна на верига ... първият път горното го спестих, ама ... много философи, че сме пристрастни се появиха ... Сетих се за още няколко малки неща, на бмв-то като термостат и перка на радиатора, ама ... да не се връщам ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля мнения за БМВ 3
Collapse
X
-
Re: Моля мнения за БМВ 3
поне на външен вид изглежда по голямо,аи нещо 4 врати ми трябва вече (Жена деца....знаете как е) сега ще ми кажете щом ти трябва 4 врати си вземи брава...но не ме кефи брава а само бравоПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар