Колеги Страшно много ми харесва вашият форум и марката фиат като цяло.Но моето браво взе да ми идва малко и съм решил да сменям колата със БМВ 3та серия 94-98 мисля,че бяха.За фиатките знам кой двигател е добър и кой не както и,че подръжката е сравнително евтина,но за БМВ абсолютно нищо не знам.Та каквъв двигател е най добре като икономичност и издръжливост бензин или дизел?(Извинявам се,че тука пускам темата а не във форума на БМВ поради простата причина,че тук се чувствам повече у дома)Моля темата да се изтрие след няколко дена Благодаря ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля мнения за БМВ 3
Collapse
X
-
vaskoni_1980 написа:здр за БМВ знам че имат проблеми с охлаждането (при най малкото прегряване и главата се кривяла )и че понагарят доста това е което знам иначе дано попаднеш на сполучлива кола УспехAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Най-голямата разлика между Фиат и Бмв е поддръжката, така че преди човек да си купи определен модел кола, трябва да се замисли дали може да я поддържа.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
явно си се насочил към Е36,няма лошо ясно е защо искаш BMW.един приятел има такова 320 бензин и вика това БМВ-то е пръв приятел на портмонето.скъпа поддръжка не толкова малък разход,а също така на моя човек е 6 цилиндрово и е със 6 бобини и сега едната му е изгоряла и колата му стои пред блока понеже му искали не знам си колко пари за нова бобина.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Ако си голям мераклия - братовчед ми си продава неговото Е36. Купето е ’92, двигателят е сменян, ’96, с редовни документи.Най-големият му плюс е, че двигателят е с верига.Колата е читава, ще потърся снимка, мисля че имах някъде из компа.Подръжката точно на този модел не е чак толкова скъпа, има ги навсякъде, и части втора употреба се намират лесно на нормални цени.За нови части по-добре не питай
Коментар
-
Re: Моля мнения за БМВ 3
denito_trg написа:Колеги Страшно много ми харесва вашият форум и марката фиат като цяло.Но моето браво взе да ми идва малко и съм решил да сменям колата със БМВ 3та серия 94-98 мисля,че бяха.За фиатките знам кой двигател е добър и кой не както и,че подръжката е сравнително евтина,но за БМВ абсолютно нищо не знам.Та каквъв двигател е най добре като икономичност и издръжливост бензин или дизел?(Извинявам се,че тука пускам темата а не във форума на БМВ поради простата причина,че тук се чувствам повече у дома)Моля темата да се изтрие след няколко дена Благодаря виTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Главите са им много слаби. На един приятел така бензиновото бмв цъфна без да е прегрявано без нищо. Не крива глава, пукната направо. Чак във Варна я кара на рентген в ТУ май и му казали, че е цъфнала като роза. И понеже беше някакъв рядък модел 2.5 бензин и не можа да намери на старо, търсеше и в ебай и накрая му я лепиха и не знам какво стана.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар