Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля мнения за БМВ 3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля мнения за БМВ 3

Колеги Страшно много ми харесва вашият форум и марката фиат като цяло.Но моето браво взе да ми идва малко и съм решил да сменям колата със БМВ 3та серия 94-98 мисля,че бяха.За фиатките знам кой двигател е добър и кой не както и,че подръжката е сравнително евтина,но за БМВ абсолютно нищо не знам.Та каквъв двигател е най добре като икономичност и издръжливост бензин или дизел?(Извинявам се,че тука пускам темата а не във форума на БМВ поради простата причина,че тук се чувствам повече у дома)Моля темата да се изтрие след няколко дена Благодаря ви
    Fiat fen

здр за БМВ знам че имат проблеми с охлаждането (при най малкото прегряване и главата се кривяла )и че понагарят доста това е което знам иначе дано попаднеш на сполучлива кола Успех
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

БМВ е кола със скъпа поддръжка. Не съм сигурен дали си струва да наливаш постоянно пари в толкова годишна кола. Ако целта е по-мощна кола мисля че има къде къде по-неизсушаващи джоба марки.Е, ако си решил че ти е на сърце вземай, кеф цена няма.

Коментар

vaskoni_1980 написа:
        здр за БМВ знам че имат проблеми с охлаждането (при най малкото прегряване и главата се кривяла )и че понагарят доста това е което знам иначе дано попаднеш на сполучлива кола Успех
        това с охлаждането е мноооооого вярно, а силиконовия диск, който включва перката се износва много бързо и е в порядъка 180-200 лв. ! пък незнам БМВ 3-та серия да е по голямо от Фиат (може само отвън) ! Успех
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
          пък незнам БМВ 3-та серия да е по голямо от Фиат (може само отвън) ! Успех
          От Сейченто е по-голямо
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Най-голямата разлика между Фиат и Бмв е поддръжката, така че преди човек да си купи определен модел кола, трябва да се замисли дали може да я поддържа.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Най-добрата кола!Скъпо гори малко ама газарията тресе!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ако имаш възможност,вземи си 320Д, Е46,-хубав дизел със сравнително добър разход.Подръжката си е като на БМВ-скъпа.
                Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

явно си се насочил към Е36,няма лошо ясно е защо искаш BMW.един приятел има такова 320 бензин и вика това БМВ-то е пръв приятел на портмонето.скъпа поддръжка не толкова малък разход,а също така на моя човек е 6 цилиндрово и е със 6 бобини и сега едната му е изгоряла и колата му стои пред блока понеже му искали не знам си колко пари за нова бобина.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Ако си голям мераклия - братовчед ми си продава неговото Е36. Купето е ’92, двигателят е сменян, ’96, с редовни документи.Най-големият му плюс е, че двигателят е с верига.Колата е читава, ще потърся снимка, мисля че имах някъде из компа.Подръжката точно на този модел не е чак толкова скъпа, има ги навсякъде, и части втора употреба се намират лесно на нормални цени.За нови части по-добре не питай

Коментар

ivailo rachev написа:
                      ... и е със 6 бобини и сега едната му е изгоряла и колата му стои пред блока понеже му искали не знам си колко пари за нова бобина.
                      То не че нашите двигатели не са с 4 бобини всяка по 100 кинта...

Коментар

Ако случиш на кола е ок ама ако попаднеш на някоя с коята са правени само дрифтове ще побелееш и обеднееш :D
                        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Re: Моля мнения за БМВ 3

denito_trg написа:
                          Колеги Страшно много ми харесва вашият форум и марката фиат като цяло.Но моето браво взе да ми идва малко и съм решил да сменям колата със БМВ 3та серия 94-98 мисля,че бяха.За фиатките знам кой двигател е добър и кой не както и,че подръжката е сравнително евтина,но за БМВ абсолютно нищо не знам.Та каквъв двигател е най добре като икономичност и издръжливост бензин или дизел?(Извинявам се,че тука пускам темата а не във форума на БМВ поради простата причина,че тук се чувствам повече у дома)Моля темата да се изтрие след няколко дена Благодаря ви
                          аз карах фиат темпра 1,8 комби 5 год и я замених със БМВ Е36 комби 318тдс грешката ми е била че не съм направил тази размяна много по рано,единствения плюс на темпрата и беше по големия багажник,абсулютно всичко друго е в полза на бмв, нито пъдръжката му е по скъпа нито разхода му е по голям/сравнявам го с на познат бмв-то което също е 1,8 бензин/ даже на бмв то е по нисък /такава темпра под 11 бензин в града няма сваляне /бмв-то9,5-10/ поемане на неравности и стабилност пък няма да говорим въобще, така че не се замисляй само си отваряй очите при покупката ако си фен на бензина/газта и нормалните скорости взимай 1,8 М43 по възможност след 9/96год ,ако искаш дизел малкия мотор с който съм аз е малко куц, но след като го чипосах се държи прилично, а и данъка му е малък пък върви добреПС ако те интересува нещо конкретно питай смея да твърдя че съм запознат доста добре със бмв, както и фият горе долу, но относно цени за подръжка съм запознат с детайли и при двете
                          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Не виждам разлика в големината на 3 серия и браво,може би ако е седан има по-голям багажник.Но от всичките бмв 320 д или 2,0 бензин -6 цилиндара да е.
                            "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                            Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Главите са им много слаби. На един приятел така бензиновото бмв цъфна без да е прегрявано без нищо. Не крива глава, пукната направо. Чак във Варна я кара на рентген в ТУ май и му казали, че е цъфнала като роза. И понеже беше някакъв рядък модел 2.5 бензин и не можа да намери на старо, търсеше и в ебай и накрая му я лепиха и не знам какво стана.
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                              X