Огорчен от лакомията на българските търговци вече около година не пазарувам дрехи и обувки от БГ молове и друг тип търговски "обекти".От http://www.laredoute.fr/ си пазарувам най-често дрешки и обувки.От http://www.sportsdirect.com/ си пазарувам спортни стоки.Интересно е Вие от къде си купувате този вид стоки, защото отвсякъде ни заливат с "промоции", "оферти" и "намаления" на стоки, които ги има обявени в тези (или подобни) сайтове ,но цената им в БГ е неколкократно завишена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде пазаруваме дрехи и обувки?
Collapse
X
-
Аз не робувам на няк’ви марки, по молове рядко стъпвам ... и ... откъдето ми падне ... Единственото ... из цял свят, където и да съм влизал на Massimo Duti панталоните са най-качествени.Може да са малко по-скъпи, но си заслужават ... Последно като ходих в Кувейт ... в Зара има яки панталони ... Тука наще големите молове, още не съм ги посещавал ... дано да остане така още малко поне :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
popara801 написа:Ichkin написа:popara801 написа:На пазара батко продавачките ме гледат сладко,сладко!Всичко е марково и си заслужава!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Последно дрехи в по-голямо количество за лятото напазарихме в Лондон, основно от Primark, но също така някой и друг парцал и от Brent Cross Shopping Centre.Иначе последните няколко години дрехи основно си купуваме от Одрин.В България избягваме да купуваме дрехи, най-вече защото цените са в пъти по-високи дори и при най-големите промоции.От време на време тук в Ямбол правят един панаир "Произведено в България" - от там съм си купувал доста качествени неща на приемливи цени. Като цяло мразя да влизам по нашите магазини, особено след като видя на нещо цената и знам, че в много по-богатите страни същото струва в пъти по-малко... Тегля им по една майна и толкоз.Пример - качествена мъжка риза, в комплект с прилична вратовръзка си купих от Лондон за 5 паунда (11 лв), а тук само вратовръзката струва повече.Друг пример - дамска риза, жената си я купи за 6 паунда (около 13 лв). Абсолютно същата тук я видяхме за 25 лв на "промоция", при това в доста по-непретенциозен магазин.Да си ги носят.В Турция цените са като при нас, но за разлика от това качеството е доста по-високо. А Одрин ми е само на 100 км.От интернет досега не съм купувал друго, освен самолетни билети, книги и тениски с поръчкови щампи.
Коментар
-
аз си пазарувам от нашия магазин ! най-евтино ми е и марките са прилични!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар