paralesa: чак пък гъзета... Ако планираш кога да отидеш, пътуването ще ти излезе максимум 200 лева. Като сложиш и нощувката и карта за метрото - 400 лева максимум. Ако не си отишъл за една тениска, ще си избиеш парите за нула време. Ето и цени от последното ми посещение (не всички са от маркс и спенсър да уточня). Тениска - 3 лева. Обувки - 12 - 35 лева. Панталон - 8 лева. Раница - 7 лева. Куфар - 27 лева. Качеството не е от най-доброто, но е по-добро от качеството на най-евтините неща в България. А винаги има намаления от предходния сезон. На брат ми купих палто, което беше намалено от 250 паунда на 75.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде пазаруваме дрехи и обувки?
Collapse
X
-
paralesa написа:абе,само богаташи ли сте се събрали тука беее? А инъче фиати карате...ае не на мене тия Всички пазаруват в Англия през ибей,Гърция,Турция...Хамерика...марки и марки се споменавата,абе ще ме пръснете от смях Аз дрехи си купувам КАТО ВСЕКИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН(явно тук само гъзета има ) ОТВСЯКЪДЕ!!! Димитровград,Трявна...кварталния магазин,от битака, "втора употреба" и т.н. и т.н. НЕ купувам от молове(гади ми се от парцали на цената на половин почивка в Балкана),Метро и всякакви такива центрове за "маркови" парцали внесени от китай-да не говорим,че и цената им е брутална,за едни къси гащи от най-обикновен "шушлек" днес гледах в Метро 50лв ахахахахахаха,мани,бегай. Наречете ме селянин ако искате,ако искате ми лепнете "бедняк",но бях длъжен малко да отрезвя темата,че то почвам да си мисля,май наистина за да караш фиат трябва да си богат
Коментар
-
Гледам тука "гъзета" сме били тези, които си купуваме качествени дрешки и обувки на смешни цени. Поне да бяхте отворили сайтовете, които са поставени в първия пост, да видите цени и тогава да давате такива коментари. Преди седем години бях на студентска бригада в UK и имам неща които все още ми стават и са здрави за разлика от много други дрехи купени в БГ след това (някои от тях дори произведени в БГ).Както съм написал започнах да пазарувам он-лайн преди около година и то след като натрупах достатъчно разочарование от качеството и цената на предлаганите тук стоки.Първото нещо което си поръчах бяха обувки купени за ^23,94 с отстъпката (не се сещам вече колко беше, но не по-малко от 50%). Ами много по-здрави и добре изглеждащи са от предишните ми два чифта купувани от "Произведено в България" на цени 60-80лв ,които след едногодишна употреба посетиха обущар.Последните четири години не съм ходил към Димитровград и не зная точно какви са цените там, но ако искате напишете цени да сравним с тези от онлайн магазините (само че да не се окаже че сравняваме AdiBas с Adidas ). Последно си купвах тениски за по 2/3лв бройката, ами те онлайн са толкова но не им се разшиват шевовете след две пранета.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз лично си пазарувам само от един магазин за дрехи. Намира се в лозенец до завод витоша. Не знам точно как се казва. Пише само фирмен магазин отгоре с големи букви. От там си копувам ризи, панталони, костюми, якета, сака, каквото се сетиш. Само обувки няма. Имам друг магазин за убувки в овча купел, кудето има много хубави обувки за малко пари. Така че, ако ти трябва опътване, пиши на личниПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
За съжаление вече ни е по-евтино да си купуваме дрехи и обувки от САЩ и Англия (и-бей или ийстбей примерно), отколкото в България... Иначе аз напоследък си купувам едни български ризи. Марката е Вилис и според мен по нищо не отстъпват на чуждестранните марки, освен по цената.N.Y. State of Mind
Коментар
-
аз си пазарувам отвсякъде, но вече намалям до минимум пазара от Бг. Купих си къси панталони за 35 кинта, на който на първия ден им паднаха 3 капси на джобовете и все някакви конци се точат от тях. Е колко трябва да дам за едни къси панталони, че да не ми се разнищят на гъза... иначе не съм претенциозен и нямам скрупули за цената и марката. В последно време обаче ларедоуте за тениски и спортсдайрект за маратонки.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Относно маратонките - вече всички производители не ги правят здрави, както бяха едно време... Като бях ученик имах един адидас модел на Детлеф Щремпф - колко зор е видяла тая маратонка - мачове, баскет, абе само на война не съм ходил с нея. Изкара толкова време, че бях забравил кога го бях купил чифта :D . За сравнение - миналата година си взех един модел Еър Джордан - на втория месец се скъсаха. Същото горе-долу и с други модели на други марки...N.Y. State of Mind
Коментар
-
pakumba написа:аз си пазарувам отвсякъде, но вече намалям до минимум пазара от Бг. Купих си къси панталони за 35 кинта, на който на първия ден им паднаха 3 капси на джобовете и все някакви конци се точат от тях. Е колко трябва да дам за едни къси панталони, че да не ми се разнищят на гъза... иначе не съм претенциозен и нямам скрупули за цената и марката. В последно време обаче ларедоуте за тениски и спортсдайрект за маратонки.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Ако някой пътува до Германия препоръчвам да посети Outlet City Metzingen.Намира се близо до Щутгарт и целия град е един голям магазин.Огромно разнообразие от марки на уникални цени.Другия вариант е Ingolstadt Outlet Village където може освен пълноценен пазар да разгледате и завода на Ауди...има какво да се види.Аз лично след като посетих тия два Оутлет-а никога не пазарувам дрехи от другаде.Имам много приятели които идват до Германия специално за пазаруване.Стоките са адски качествени и са на нереално ниски цени.А спортни стоки пазарувам само от Herzogenaurach намира се на около 40км. северно от Нюрнберг,там са заводите и заводските магазини на Адидас и Пума а освен тях има и още два много големи търговски центрове за спортни стоки на много добри цени.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Обувките както и да е до сега карах само на една габровска фирма но и там качеството падна драстично. Може да изглеждам смешно в очите на някой но миналия месец си купих 5 чифта обувки от Швейцария. Хванах разпродажбите с намаления от 50 до 75% . Говоря за качествени и маркови неща Дрехи основно от Италия като в повечето случай купувам това което ми става щото съм малко извън габаритен. А то май само там успявам да намеря нещо по мярка а цените са почти на половина. А колежката ме подсети за една случка миналата година в Лондон. В един супермаркет купувам едни дънки за 3 паунда и то най вече заради колана който ми хареса. Нямаше и намаление съвсем нормална цена. Не че дънките са лоши даже още си ги нося изключително здрави излязоха. На етикета им пише съвсем точно че са произведени в комшиите. Та прибирам се аз и минавам през градския пазар и виждам същите гащи на сергията. Питам аз колко се харчат и ми отговарят 40 кинта щото видите ли били маркови. Та от тогава се чудя дали аз нещо не съм в ред или нещо с географията съм объркал. Турция по близо до Англия ли или обратноте. Та транспортните разходи са по малки пък нямат мита хората. То и тези на пазара също не са им плащали мито, ама така и не разбрах що са толкова маркови и скъпи де. Без малко да ме накарат да си помисля, че не съм си пил хапчетата. Ама така е щото сме свикнали търговците все така да ни
Коментар
-
mnpenchev
Аз пък от 4 години започнах да си купувам само скъпи дрехи, скъпи и качествени и гардеробите ми са пълни, жена ми се оплаква, че имам повече дрехи от нея. Като марки ще спомена Ripcurl, Burton, Atikin, Vans, Analog. Не съм попаднал на някоя от тези марки с некачествена стока, по-скъпи са ама пари кат весници, кой ти ги брои.
Коментар
-
дрехи
Аз в събота си купих една тенистка от Баумакс за 5 лвна FRUIT LOM гледам в магазина на Пума същата тениска за 30 лв поне нещо да имаше различно то дори и етикетите същите дори и в сайта им гледах същите представители за страната SofiaDream Land LtdSredna Gora str. 78 info@naedro.bg така че ако е от вън купено по може да е маркова дрехата
Коментар
-
в Бг има няква тенденция- нещо дори да е най-големия боклук, да вземем една тениска с някаква щампа отпред- ако я купи търговеца за 10 лв и я обяви за 12- никой няма да я купи, защото е ебахтиииииииииии боклука, за 12 леа как може да е качествена тениската...., обаче същата тениска ако я пусне за 45, ще дойде единд а пробва, ще каже ей супер е, ама мноо пари, втория ще каже супер е, мноо пари, ама кво, 45 леа къде не съм дал, поне си вземам нещо хубаво Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 п.с. всъщност не съм убеден, че е само тук такаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар