Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде пазаруваме дрехи и обувки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пазарувам основно от Марк и Спенсър. По принцип ходя веднъж годишно на пазар в Англия - излиза ми по-евтино, отколкото да пазарувам тук. Качеството е много по-добро - имам дрехи на 6-7 години, на които не им личат годините. Да не говорим за чорапите - повечето са също на толкова години без дупки, а като си купих преди 2 години едни готни чорапки от известен български магазин, след 3 месеца вече хич не бяха готини, а цената беше поне двойна. Хубавото е, че ако си знаеш размера, можеш да пазариш онлайн, където също има добри промоции. Ако човек може да си го позволи, по-добре е да пазарува в чужбина. П.П. Да спомена, че дори марки като адидас, пума, са по-евтини в чужбина, отколкото в България. Но дори и в магазините тук се съмнявам да са действително маркови. Наскоро една позната, собственик на бутик, се изтърва (след като беше погълнала известно количество алкохол) как пазарувала от магазините за употребявани дрехи и как се подготвя дрехата, за да се продаде в бутика, естествено на много по-висока цена. Затова - не, мерси. Ако все пак трябва да си купя нещо - в Ямбол има едни магазинчета, в които се продават стоки от български производители, Не са много качествени, но са много евтини и със сигурност изкарват поне 1 сезон.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Пазарувам основно от Марк и Спенсър. По принцип ходя веднъж годишно на пазар в Англия - излиза ми по-евтино, отколкото да пазарувам тук. Качеството е много по-добро - имам дрехи на 6-7 години, на които не им личат годините. Да не говорим за чорапите - повечето са също на толкова години без дупки, а като си купих преди 2 години едни готни чорапки от известен български магазин, след 3 месеца вече хич не бяха готини, а цената беше поне двойна. Хубавото е, че ако си знаеш размера, можеш да пазариш онлайн, където също има добри промоции. Ако човек може да си го позволи, по-добре е да пазарува в чужбина. П.П. Да спомена, че дори марки като адидас, пума, са по-евтини в чужбина, отколкото в България. Но дори и в магазините тук се съмнявам да са действително маркови. Наскоро една позната, собственик на бутик, се изтърва (след като беше погълнала известно количество алкохол) как пазарувала от магазините за употребявани дрехи и как се подготвя дрехата, за да се продаде в бутика, естествено на много по-висока цена. Затова - не, мерси. Ако все пак трябва да си купя нещо - в Ямбол има едни магазинчета, в които се продават стоки от български производители, Не са много качествени, но са много евтини и със сигурност изкарват поне 1 сезон.
      извинявам се колежке, ама незнам как можеш? Първо да наречеш Марк и Спенсър марка и Второ : заради тях да ходиш до Лондон?! за тези парцали се ходи по-рядко от един път в годината !
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

a за бутичетата които зареждат "маркови" дрехи мъде in china... Нищо не се каза
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

От България определено няма да си купя нищо повече, освен ако не се налага.Последно си взех маратонки от амазон.ко.ук с около 40лв. по-евтини от тук.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

аз най-често пазарувам дрехи от чужбина в смисъл вуйчо е международен шофьор и ми взема от белгия,дания или англия.в моловете няма как да не влизам понеже съм барман в единия от двата мола в габрово,а маратонки само УЖ оригинилните марки от нашия мол че ми правят отстъпка понеже съм персонал П.П. може и да не са наистина оригинални марки като адидас найк или пума,но са по-качествени от рънърс или булдозер,а и не миришат :P
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

kosta написа:
              извинявам се колежке, ама незнам как можеш? Първо да наречеш Марк и Спенсър марка и Второ : заради тях да ходиш до Лондон?! за тези парцали се ходи по-рядко от един път в годината !
              какво значи, че не са марка? Не ти харесват дрехите ли? Или си влизал в магазина и не ти е харесвало какво виждаш вътре? Може би качеството не ти е харесало? Може би си търсил спортни или официални дрехи и не си ги намерил в маркс и Спенсър..... Редно е да уточниш дали не харесваш тази марка защото не ти харесва или защото си си купувам дрехи и не ти е харесало качеството - разликата е огромна. Иначе си е само празни приказки - и аз мога да оплюя други марки, нищо, че никога не съм имала дрехи от тях. Перфекни са за ежедневно облекло и бельото им е с много добро качество. Освен това имат политика на връщане - ако нещо не ти хареса, стига да не е бельо, винаги можеш да върнеш дрехата и да си вземеш парите обратно.

Коментар

Аз пазарувам откъдето ми падне стига стоката да ми хареса Пари за дрехи по принцип не обичам да давам, защото за мен това е безмислен разход...без дрехи си е по-добре В МОЛ-овете ходя само и единствено, за да си плащам сметките на телефоните и смятам това да си остане така :P
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

ele написа:
                  kosta написа:
                  какво значи, че не са марка? Не ти харесват дрехите ли? Или си влизал в магазина и не ти е харесвало какво виждаш вътре? Може би качеството не ти е харесало? Може би си търсил спортни или официални дрехи и не си ги намерил в маркс и Спенсър..... Редно е да уточниш дали не харесваш тази марка защото не ти харесва или защото си си купувам дрехи и не ти е харесало качеството - разликата е огромна. Иначе си е само празни приказки - и аз мога да оплюя други марки, нищо, че никога не съм имала дрехи от тях. Перфекни са за ежедневно облекло и бельото им е с много добро качество. Освен това имат политика на връщане - ако нещо не ти хареса, стига да не е бельо, винаги можеш да върнеш дрехата и да си вземеш парите обратно.
                  (няма да влизам в подробности)......., ами ще се обоснова така:на мен това ми е работата, и познавам 95 % от брендовете за мъжка, дамска мода и аксесоари на нашия пазар (или поне тези, които ме интересуват), а Марк и Спенсър са между тях, и смея да твърдя, че нито са в крак с модата, нито качеството им е на ниво, нито правят добри и актуални промоции! Не съм си купувал дрехи от тях точно затова, че ги познавам като ,,марка
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

[quote:21b0425be6="kosta"](няма да влизам в подробности)......., ами ще се обоснова така:на мен това ми е работата, и познавам 95 % от брендовете за мъжка, дамска мода и аксесоари на нашия пазар (или поне тези, които ме интересуват), а Марк и Спенсър са между тях, и смея да твърдя, че нито са в крак с модата, нито качеството им е на ниво, нито правят добри и актуални промоции! Не съм си купувал дрехи от тях точно затова, че ги познавам като ,,марка

Коментар

ele написа:
                      мерси, че уточни
                      удоволствието беше мое !

Коментар

Специално аз, който не разбирам, съм влизал във маркс и спенсър в няколко страни ... няколко неща съм си взел ... е ... не струват ... Особено панталоните ... трябва да си ги вдигна до зърната, за да ми седят прилично ... всичките ... не само 1 модел ... Тениска ... след прането ми беше като рокля ... абе ... без коментар ... Магазините им също не ме кефят като тип ... мязат ми на магазин за левче ... И не мислех да се обаждам, ама след като Коста отвори устата, викам и аз да се обадя :D Недоумявам и аз как зарад тез ходиш до Англия, но ... Алеко си го е казал ... Peace !
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Имам чувството че тук в България пращат само боклуците или брака на дадена спортна колекция. По един начин ми стои тениска от тук и от Германия примерно а са все Адидас ,Пума,Найк или друга марка.

Коментар

ele написа:
                            В Англия и промоциите са адекватни, и цените са добри и много по-ниски от тези в България, а и има много повече артикули. Не напразно ходя там, а не в София или Бургас.
                            Вярно е.Аз като реша да пазарувам, хващам си самолета и отивам в Англия.И ми излиза много евтино.
                            Fiat Punto 1,1- 1996г.
                            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Ichkin написа:
                              Специално аз, който не разбирам, съм влизал във маркс и спенсър в няколко страни ... няколко неща съм си взел ... е ... не струват ... Особено панталоните ... трябва да си ги вдигна до зърната, за да ми седят прилично ... всичките ... не само 1 модел ... Тениска ... след прането ми беше като рокля ... абе ... без коментар ... Магазините им също не ме кефят като тип ... мязат ми на магазин за левче ... И не мислех да се обаждам, ама след като Коста отвори устата, викам и аз да се обадя :D Недоумявам и аз как зарад тез ходиш до Англия, но ... Алеко си го е казал ... Peace !
                              аз си отворих устата само и едиственно, на професионално ниво, а не от лични впечатления!

Коментар

абе,само богаташи ли сте се събрали тука беее? А инъче фиати карате...ае не на мене тия Всички пазаруват в Англия през ибей,Гърция,Турция...Хамерика...марки и марки се споменавата,абе ще ме пръснете от смях Аз дрехи си купувам КАТО ВСЕКИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН(явно тук само гъзета има ) ОТВСЯКЪДЕ!!! Димитровград,Трявна...кварталния магазин,от битака, "втора употреба" и т.н. и т.н. НЕ купувам от молове(гади ми се от парцали на цената на половин почивка в Балкана),Метро и всякакви такива центрове за "маркови" парцали внесени от китай-да не говорим,че и цената им е брутална,за едни къси гащи от най-обикновен "шушлек" днес гледах в Метро 50лв ахахахахахаха,мани,бегай. Наречете ме селянин ако искате,ако искате ми лепнете "бедняк",но бях длъжен малко да отрезвя темата,че то почвам да си мисля,май наистина за да караш фиат трябва да си богат
                                Neno Er написа:
                                ele написа:
                                В Англия и промоциите са адекватни, и цените са добри и много по-ниски от тези в България, а и има много повече артикули. Не напразно ходя там, а не в София или Бургас.
                                Вярно е.Аз като реша да пазарувам, хващам си самолета и отивам в Англия.И ми излиза много евтино.
                                ахахахаха ей дядо Нено ви го рекна!!!
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X