Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде пазаруваме дрехи и обувки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От къде пазаруваме дрехи и обувки?

Огорчен от лакомията на българските търговци вече около година не пазарувам дрехи и обувки от БГ молове и друг тип търговски "обекти".От http://www.laredoute.fr/ си пазарувам най-често дрешки и обувки.От http://www.sportsdirect.com/ си пазарувам спортни стоки.Интересно е Вие от къде си купувате този вид стоки, защото отвсякъде ни заливат с "промоции", "оферти" и "намаления" на стоки, които ги има обявени в тези (или подобни) сайтове ,но цената им в БГ е неколкократно завишена.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Аз обикновено си пазарувам някъде от чужбина ,когато пътувам. Предппочитам да барна и пипна.За жалост тая година не съм излизал още.

Коментар

Пазарувам от моловете, като има разпродажби или още в сезона, ако нещо ми хареса много. Не мога да пазарувам онлайн, защото при всяка марка съм различен размер, да не говорим, че от модел до модел...

Коментар

брей вие все баровци тука бе аз от Димитровград
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Аз не робувам на няк’ви марки, по молове рядко стъпвам ... и ... откъдето ми падне ... Единственото ... из цял свят, където и да съм влизал на Massimo Duti панталоните са най-качествени.Може да са малко по-скъпи, но си заслужават ... Последно като ходих в Кувейт ... в Зара има яки панталони ... Тука наще големите молове, още не съм ги посещавал ... дано да остане така още малко поне :D
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

E то и аз не робувам на марки, пазарувам само ако ми трябва нещо като влизам напосоки по магазините А в моловете ходя, защото всичко е концентрирано на едно място, има паркинг, а ако остане време и за кино е супер.

Коментар

На пазара батко продавачките ме гледат сладко,сладко!Всичко е марково и си заслужава!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                На пазара батко продавачките ме гледат сладко,сладко!Всичко е марково и си заслужава!
                х’Орижиналну :
                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                  popara801 написа:
                  х’Орижиналну :
                  Ми кво бе не ти ли харесаха тасовете дето бяха нов внос директно от Италия?
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    Ichkin написа:
                    popara801 написа:
                    х’Орижиналну :
                    Ми кво бе не ти ли харесаха тасовете дето бяха нов внос директно от Италия?
                    С надписи на кутията на Български Държа да отбележа, че последния от тези падна чаааак на 9тия ден :D Ае стига сме спамили тука :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Последно дрехи в по-голямо количество за лятото напазарихме в Лондон, основно от Primark, но също така някой и друг парцал и от Brent Cross Shopping Centre.Иначе последните няколко години дрехи основно си купуваме от Одрин.В България избягваме да купуваме дрехи, най-вече защото цените са в пъти по-високи дори и при най-големите промоции.От време на време тук в Ямбол правят един панаир "Произведено в България" - от там съм си купувал доста качествени неща на приемливи цени. Като цяло мразя да влизам по нашите магазини, особено след като видя на нещо цената и знам, че в много по-богатите страни същото струва в пъти по-малко... Тегля им по една майна и толкоз.Пример - качествена мъжка риза, в комплект с прилична вратовръзка си купих от Лондон за 5 паунда (11 лв), а тук само вратовръзката струва повече.Друг пример - дамска риза, жената си я купи за 6 паунда (около 13 лв). Абсолютно същата тук я видяхме за 25 лв на "промоция", при това в доста по-непретенциозен магазин.Да си ги носят.В Турция цените са като при нас, но за разлика от това качеството е доста по-високо. А Одрин ми е само на 100 км.От интернет досега не съм купувал друго, освен самолетни билети, книги и тениски с поръчкови щампи.

Коментар

аз си пазарувам от нашия магазин ! най-евтино ми е и марките са прилични!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                          аз си пазарувам от нашия магазин ! най-евтино ми е и марките са прилични!
                          Ти и намалението ползваш, ама айде Заради теб трябва да върнат цените на дребно
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Спортни дрешки - ebay.Беше зор първите пъти, докато уцеля размерите
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Забравих ... обувките на Ecco са добри ...
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                              X