Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих...

Някои от вас разбраха, други не, ама от 2 седмици бях без кола - продадох си Бравата.Е днес пък забърсах колата от тази обява: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...59Снимки мои нямам, в обявата са показателни.Огромни благодарности на колегата Ichkin че се влачи с мен из напечена София от 9 сутринта до 3 следобяд, в кола без клима и ме упътваше най съвестно!Навъртях и около 250км докато си дойда в Хасково. Преди половин час се прибрах, ама разбираемо не ми се спи - денят беше изпълен със събития и макар да съм станал в 4,30 вчера сутринта, скоро няма да ми се приспи...Дали пък да не слезна до гаража да почопля ’новата белисима’...???Засега мога само да кажа че върви много добре, има прекрасен и супер запазен салон и гори много малко. За пръв път в живота ми кола която управлявам аз за 250км ми даде среден разход 4,8л/100км Е да - бавничко карах, ама все пак...Иначе по външния вид има забележки - най вече от камъчета и една гадна чизгия на вратата... Някой да знае къде се продавато от ония маркери - за черното може и да има ефект с едно пастиране отгоре?Тази седмица като я регистрирам и малко пообгрижа ще я снимам!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Re: Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих

Yavor написа:
    и ме упътваше най съвестно!
    Айде ... безаварийно и с много здраве
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Re: Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих

Първо ЧЕСТИТО за новата придобивка :D а относно маркерите, има ги в М.Бриколаж, Практикер, Карфур с две думи почти навсякъде.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Тя много лачена бе Таз Алфа на пъпа ти излезе...Айде, честито и безаварийно.Пък за почерпката - не бой се, все ще намина някой ден

Коментар

Immortal написа:
          Тя много лачена бе Таз Алфа на пъпа ти излезе...Айде, честито и безаварийно.Пък за почерпката - не бой се, все ще намина някой ден
          Точно на тебе пък това да ти е проблема.По-скоро че не успяваме да се видим, ама ше разходя алфичката към Ямбол та на...Другата седмица сме на море и гледай на връщане да не се отбием - гладни и фалирали след почивката...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честито и от мен
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Честито и безаварийни километри!
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Ей т’ва е кола ! Честито ! Много безаварийни !
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито Яворе,направо супер изглежда колата.Много безаварийни километри и да се слушате взаимно дълго време!Чакаме още снимки на хубавицата и разбира се почерпка
                  Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                  Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Честито! Много добре изглежда.

Коментар

Честито и да те слуша красавицата!
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

честито за забележките - пастиране ще ги оправи ако не са дълбокииначе с маркерчерно ще намериш лесноможе да поръчаш и при твоя приятел Жоро в Ерато...но е доста по-скъпо (около 40 лева)
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Много безаварийни и една поправка - не е изневяра това! С Алфа, е все едно с балдъзата - не се брои :D
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Честито колега , много безаварийни километри с Алфичката.

Коментар

Браво,Яворе готина количка си си взел.Да я караш със здраве и да не те ядосва много! :D

Коментар

Working...
                              X